BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,14
HABER /  GÜNCEL

Emniyet’ten taşlı saldırı açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, dün kent merkezinde yaşanan taşlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı. <br/>Yapılan açıklamada, 5 Eylül 2014 günü saa...

Abone ol

Siirt Emniyet Müdürlüğü, dün kent merkezinde yaşanan taşlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, 5 Eylül 2014 günü saat 14.30 sıralarında 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarla çeşitli suçlardan toplam 33 yıl 10 ay hapis cezası ile aranması olan R.O. isimli şahsın gözaltına alındığı sırada polisin taşlı saldırıya uğradığı bildirildi. Zanlının Batı Mahallesi’nde metruk binada saklandığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çevre güvenliğini aldıktan sonra belirtilen adrese baskın düzenlediği sırada olayın yaşandığı kaydedilen açıklamada, "Söz konusu şahsın kaçması üzerine kovalamaca neticesinde şahıs görevlilerimizce yakalanmıştır. Yakalandığı esnada çevrede bulunanlarca polis ekiplerimize taşlı saldırı yapılmış, taşlı saldırıda 1 komiser yardımcısı ve 5 polis memuru çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmış, ayrıca çevrede park halinde bulunan araçlar ile polis ekip otolarında maddi hasar meydana gelmiştir. Yaralanan görevlilerimiz Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilmişlerdir" denildi.
Yakalanan R.O.’nün tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildiği, taş atan zanlıların yakalanması için de çalışma başlatıldığı ifade edildi.
(İHA)