BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  GÜNCEL

Emniyet kemeri hayat kurtardı

Antalya’da iki kişinin yaralandığı kazada emniyet kemeri hayat kurtardı. <br/>Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Fene...

Abone ol

Antalya’da iki kişinin yaralandığı kazada emniyet kemeri hayat kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde saat 04.00’da meydana geldi. İddiaya göre aşırı süratli olan Esra G., yönetimindeki 07 DCS 29 plakalı aracın hakimiyetini Tekelioğlu Caddesi girişindeki virajda kaybetti. Virajı alamayan sürücü G., önce yol kenarındaki kaldırıma ardından da süratli bir şekilde bir sitenin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü Esra G. ve yanında bulunan ismi belirlenemeyen arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulans ile yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kazayı görüp sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar, kaza anında sürücünün ve yanındaki arkadaşının emniyet kemerinin takılı olduğunu gördüklerini ve yoksa hurdaya dönen araçtan sağ çıkamayacaklarını söyledi. Kazanın ardından hurdaya dönen araç, çekici marifetiyle bulunduğu yerden kaldırıldı.
(İHA)