BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Emir Sarıgül'den bomba açıklamalar

Adem Metan’ın programına telefon bağlantısı ile katılan Şişli Belediye Başkan Vekili ve Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol

Karadeniz FM’de Adem Metan’ın programına telefon bağlantısı ile katılan Şişli Belediye Başkan Vekili ve Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül önemli açıklamalar yaptı.

"DERBİ ÖNCESİ BAŞKAN ÇOK DUYGUSAL KONUŞTU"

Sarıgül "Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde Başkanımız Ünal Aysal, 'bütün futbolcularımız gerçek bir Galatasaraylı gibi sahada alın teri dökerek oynasın' dedi. Son derece duygusal anlar yaşadık. Zaten Ünal Aysal da maç sonrasında son derece duygusal konuştu" dedi. 

"ARTIK YÖNETİMDE OLMAYACAĞIM"

Galatasaray yönetimine veda edeceğini açıklayan Sarıgül, "Benim Galatasaray’daki aktif görevim artık bitiyor. Müsabakaları locadan değil taraftarlar ile beraber tribünden takip edeceğim. Onların arasında onlar ile beraber tezahürat yaparak gerçek bir Galatasaraylı gibi futbol heyecanını yaşayacağım. Kongreye girecek olan adaylar beni listelerinde görmek istediler ancak ben bu zamana kadar hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım o sebep ile Ünal Aysal İle beraber görevimi noktalıyorum." dedi.

"CHP'LİYİM AMA BÖYLESİ BİR GÜNDE..."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş’ın kayınvalidesinin ölüm haberini de yorumlayan Sarıgül, "Sayın Topbaş'ın kayınvalidesi hakkın rahmetine kavuştu… Biz de bu acılı günde kendisinin yanındaydık. Acısını,üzüntüsünü paylaştık. Kendisi değer verdiğimiz bir büyüğümüz Ben elbette ki Cumhuriyet Halk Partisinin bir mensubuyum ancak böylesine önemli günlerde bir olmalıyız şeklinde" konuştu.

BAŞKAN İNÖNÜ İLE İLK BAYRAM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili çalışmalarından da bahseden Sarıgül, "Bizim için ayrı bir heyecan taşıyor bu 29 Ekim..." dedi ve şöyle devam etti sözlerine: "Cumhuriyet Bayramı, Şişli Belediyesi Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli de organizasyonunu gerçekleştireceğimiz ilk Bayramımız. Dolayısı ile en ince detayına kadar düşünerek yine her yıl olduğu gibi Şişli’de çosku ile  yaşamayı hedefliyoruz."