BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Emine Ülker Tarhan'dan Fuat Avni bombası

Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin anamuhalefet partisi olduğunu söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - CHP'den istifa ederek Anadolu Partisi'ni kuran Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamayla eski partisini oldukça kızdıracak. 

Anamuhalefet partisi CHP'yi AK Parti'ye muhalefet edememekle suçlayan Emine Ülker Tarhan, "Türkiye’nin ana muhalafeti şu anda kim olduğunu bilmediğimiz Fuat Avni diye birisi!" dedi.

Emine Ülker Tarhan'ın, Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'in "Peki size göre Türkiye’nin en büyük sorunu nedir sizce?" sorusuna verdiği yanıt şöyle:

ANAMUHALEFET FUAT AVNİ

İşsizlik. Emekli maaşları. Özgürlük. O kadar çok ki… Bence en büyüğü adalet. Adaletsizlik cinayetten bile daha beter çünkü. Korkunç bir şey. Her şeyin temeli hukuk devleti, onun yeniden inşası gerekiyor. Türkiye’nin ana muhalafeti şu anda kim olduğunu bilmediğimiz Fuat Avni diye birisi! Nasıl bu hale gelebildik biz?

DEMOKRASİ GEMİSİNE BİNDİĞİNİ ZANNEDENLER VAR

Açlık sınırında, hatta onun da altında bir asgari ücretten söz ediyoruz. O kadar çok ki o asgari ücretle geçinmek zorunda olan insan… YARSAV Başkanı’yken söylemiştim, demokrasi gemisine bindiğini zannedenler var, AKP’nin gemisine binenler, liberaller, kocaman bilim adamları, edebiyatçılar, cemaat, hepsi bu demokrasi gemisinden atılacaklar, tek tek…

Nurlu ufuklara filan gitmiyor o gemi, o gemi diktatörlüğe gidiyordu. Bugün onun sonuçlarını görüyorlar ama çok geç kaldı bütün “yetmez ama evetçi”ler.

SAYISAL LOTO 3 OCAK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO