BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  POLİTİKA

Emine Ülker Tarhan hastaneye kaldırıldı

Sağlık durumu kötüleşen Anadolu Partisİ Genel Başkan Emine Ülker Tarhan, hastaneye kaldırıldı

Abone ol

Anadolu Partisi'nden Genel Başkan Emine Ülker Tarhan'ın dün genel durumunun kötüleşmesi nedeniyle hastanede müşahede altına alındığı, bugün takip ve tedavisine aynı hastanede devam edildiği belirtildi.

YÜCE DİVAN OYLAMASINA KATILMADIĞI İÇİN CHP'NİN HEDEFİNDEYDİ

Partiden yapılan açıklamada, Tarhan'ın rahatsızlığı üzerinden lince tabi tutularak siyasi hesap yapıldığı savunuldu. "Bu vizyonsuz muhalefet anlayışı, Türkiye'yi bugün içinde olduğu umutsuz ve sığ siyasi çıkmaza iten anlayışın da ifşasıdır" ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AKP'nin gayrimeşru komisyonlarında boy gösterip, içi boş konuşmalardan öteye gidemeyerek AKP diktatörlüğüne yardımcı olanlar, kendi milletvekillerini dahi kontrolden aciz olanlar, Sayın Genel

ANADOLU PARTİSİ’NDE ‘TANSİYON’ İSTİFASI

Maltepe eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel hesabından yaptığı açıklamada Emine Ülker Tarhan’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Anadolu Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

Mustafa Zengin’in Emine Ülker Tarhan’ın Yüce Divan oylamasına ‘tansiyonum yükseldi’ bahanesiyle katılmamasına tepki göstermek için istifa ettiği iddia edildi.

Başkanımızı hedef alarak aslında ne kadar korktuklarını da göstermektedirler. Bugüne kadar etkili bir muhalefet sergileyemeyenlerin sağlık sorunu yaşamakta olan ve iki gündür müşahede altında tutulan Genel Başkanımıza geçmiş olsun deme nezaketini göstermek yerine, insanlıktan uzak bir şekilde saldırmalarını şiddetle kınıyoruz."

MUHALEFETİ SALI MÜSAMERELERİNDEN İBARET SAYAN CHP SÖZCÜSÜ

Açıklamada, Tarhan'ın TBMM içinde ve dışında bugüne kadar tek kişilik muhalefet sergilemesinin halk tarafından çok iyi değerlendirildiği belirtildi. CHP'nin AK Parti'nin bugün geldiği noktada büyük payı olduğu savunulan açıklamada, "Muhalefeti, salı müsamerelerinden ibaret sayan CHP sözcüsü ve dolayısıyla yönetiminin kifayetsiz, muhteris anlayışı artık bir şaka olarak tarihteki yerini almıştır. Türk Milletine en küçük bir fayda, hayır ve güven veremeyen bu kişilerden halkın bir beklentisi kalmamıştır. Genel Başkanımızın sağlığı üzerinden siyasi kazanç elde etmek isteyenleri kamuoyunun vicdanına ve Allah'a havale ediyor, utanmalarını temenni ediyoruz" denildi.