BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  SEÇİM

Emine Ülker Tarhan CHP'yi eleştirdi

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, hem iktidar partisine hem de CHP'ye yüklendi.

Abone ol

Bursa'da konuşan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "CHP, AKP'nin tıpkısının aynısı. Aynı şeyleri söylüyorlar. AKP çılgın proje diyor, CHP ertesi hafta aynısını yapıyor. Fasulye dağıtıyor diğeri de başlıyor aynısını yapmaya. CHP sadece taklit siyaseti yapıyor. Kökü olmayan projeler. Bir reklam paketi gibi samimi değil" dedi.

Seçim çalışması için Bursa'ya gelen Anadolu Partisi Genel Bakanı Emine Ülker Tarhan, parti binasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yöneltilen bir başka soru üzerine demokrasiye katkı sağlamak için barajların kaldırılması gerektiğini ifade eden Tarhan, "Artık yeni şeyler söylemek gerekiyor. Bu ülkede her 10 yılda bir siyesi liderler değişmiştir. Geriye dönüp baktığınızda göreceksiniz. Şimdi yeni bir değişikliğe Türkiye'nin ihtiyacı var. Bu eninde sonunda olacak. Bugün olmasa yarın olacak. Gerekirse erken seçimde olacak. Zamanı gelmiştir artık. Siyaset bir kısır döngüye girdi. Türkiye'nin değişmesi lazım. Çünkü devlet Müslümanlığını egemen kılmaya çalışan bir zihniyet var. İnançlarımıza zarar veren bir AKP anlayışı var şeklinde konuştu.

Daha sonra otomotiv sektöründe eylem yapan işçileri ziyaret eden Emine Ülker Tarhan, Üretimden gelen hak arayanların o hakkı kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. Sosyal adaletin sağlanması için her türlü demokratik yöntemin sonuna kadar kullanılması gerektiğini düşünüyorum dedi.