BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

Emine Erdoğan ve Bülent Arınç gözyaşlarına boğuldu

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan olarak açıklandı. Açıklama sırasında Emine Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve ...

Abone ol

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan olarak açıklandı. Açıklama sırasında Emine Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve salonda bulunan dinleyiciler göz yaşlarına hakim olamadı.
AK Parti Cumhurbaşkanı Aday Tanıtım Toplantısı, ATO Kongre Merkezi’ndeki törende yapılarak yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Güvenlik önlemlerinin üst düzey olduğunu salona Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte geldi. Erdoğan, sahneden katılımcıları selamladı.
Başbakan Erdoğan’ın çocukları Sümeyye, Bilal, Esra ve Burak da hemen Erdoğan çiftinin arkasında oturdu. Emine Erdoğan’ın hemen yanında ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç oturduğu gözlendi.
Erdoğan’ın ismi açıklanmadan önce sinevizyonda Başbakan’ın görev yaptığı çeşitli dönemlere ait fotoğraflardan oluşan bir video gösterildi. Sinevizyon gösterisi sırasında Emine Erdoğan ve Bülent Arınç ve salonda bulunan dinleyiciler gözyaşlarını tutamadı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kürsüye gelerek Başbakan Erdoğan’ın, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı. Başbakan Erdoğan’ın hayat hikayesinin anlatıldığı sinevizyon gösterildi.
Başbakan Erdoğan’ın konuşmasına sonuna doğru salonda bulunan dinleyiciler göz yaşına hakim olmadığı görüldü.
(İHA)