BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48

Emin Çölaşan FETÖ'yü destekledi mi?

Çölaşan'ın kalemini yıllarca nasıl makinalı tüfek gibi kullandığını herkes biliyor. Bir fikir teröristi edasıyla, geçmişte önüne gelen herkese, ama herkese ateş açtığını da unutmadık.

Delinin biri yine kuyuya bir taş attı kuyuya. Emin Çölaşan'la Necati Doğru'nun FETÖ'yü destekledikleri iddiasıyla açılan davadan söz ediyorum. 

Çölaşan'ın kalemini yıllarca nasıl makinalı tüfek gibi kullandığını herkes biliyor.  Bir fikir teröristi edasıyla, geçmişte önüne gelen herkese, ama herkese ateş açtığını da unutmadık. 

Özal'ı yazmıştı kendi kitabında. Düşük not aldığı için, Özal'a muhalif olduğunu itiraf etmişti. Demirel'i, Çilleri... Hürriyet'in Ankara bürosunda adeta pusuya yattığını biliyoruz. Hele hele Ecevit'le ilgili yazdıkları Çölaşan'ın alnında kara bir leke hâlâ duruyor. 

Ölümle pençeleşen biri için iğrençten de öte ifadeler kullanmıştı Çölaşan. Melih Gökçek'le olan husumeti, İ. Melih'i çirkin bir dille ifade edişi... say say bitmez Çölaşan'ın günahları.

Yıllar önce yanlışlıkla MHP'nin Isparta Belediye Başkanı'nı vurmuştu Çölaşan... AK Partili diye sallayıp durdu yazısında. Biz doğruları yazınca, yani yanlış adamı vurduğunu anlatınca... bu sefer bize çevirdi kalemini, pardon silahını... 

"İktidar yandaşları.."

İşte o iktidar yandaşları, bugün Emin Çölaşan'ın hakkını hukukunu savunuyor... Vicdansızlıkta şampiyonluğu yıllardır kimseye kaptırmayan Çölaşan'a kim sahip çıkıyor biliyor musunuz; Mehmet Barlas... oğlu, kızı, karısı gelini,  Barlas ailesinin tümü...  bu vicdansız kalemin gazabına uğradı yıllarca. Mehmet Barlas buna rağmen, doğru yazarak doğru olanı yaptı... 

Vicdanın ağırlığı bunu gerektiriyor çünkü... 

Sevgili dostlar, Emin Çölaşan'ın günâhları google'da yer alıyor, o ayrı. Ama günahkâr diye, Çölaşan'ın FETÖ üyesi olmamakla birlikte FETÖ'ye destek verdiğini  düşünmek ve bunu dava konusu yapmak, hiç kimse kusura bakmasın saçmalıktan başka bir şey değil... 

Ne Çölaşan, ne Necati Doğru, ne de Metin Yılmaz.. Yahu kırk yıllık Metin Yılmaz... o da mı FETÖ'ye destek veriyor? 

Bu nedir biliyor musunuz, FETÖ'nün ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değil.. Dışarıda cirit atan soysuzlar, bu saçmalığı ballandıra ballandıra, "ortak düşman" belledikleri "Tayyip Erdoğan'ın Türkiyesi" başlığı altında anlatmaya başladı bile... 

 Türkiye'ye niye bu kötülüğü yapıyoruz anlamış değilim. Emin Çölaşan kötü olabilir ama,  ona FETÖ'yü yapıştırmak doğru değil. Necati Doğru ve Metin Yılmaz yine öyle, bu insanların FETÖ'ye destek verdiğini söylemek, bu insanları dava etmek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlu mücadelesine katkı sağlamadığı gibi, dışarıda cirit atan gerçek FETÖ teröristlerinin değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramaz. 

Yapmayın bunu!

FETÖ'ye karşı sürdürülen mücadeleyi sekteye uğratmayın!

Buna hakkınız yok...