BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.491,27
HABER /  MAGAZİN

Emily Mahringer kimdir kaç yaşında Gürgen Öz'ün karısı ne iş yapıyor

Emily Mahringer kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Gürgen Öz'ün karısı Emily Mahringer ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. 40 yaşındaki başarılı oyuncu Gürgen Öz uzun süredir birlikte olduğu Emily Mahringer ile Kopenhag'da evlendi. Peki Gürgen Öz'ün karısı ne iş yapıyor, mesleği ne?

Abone ol

Gürgen Öz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Gürgen Öz kiminle evlendi karısı kim soruları bir anda gündem oldu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncu evlilik haberleri ile gündeme geldi. Akıllara ise Gürgen Öz'ün karısı Emily Mahringer kimdir, ne iş yapar soruları takıldı. Sevilen oyuncunun karısı hakkında pek fazla bir bilgi yok. Yurt dışında yaşadığı uzun süredir Gürgen Öz ile aşk yaşadığı ve çiftin zaman zaman tatil amaçlı Türkiye'ye geldiği konuşulanlar arasında. 

Gürgen Öz, Kopenhag’da evlendi. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emily Mahringer ile Danimarka’da evlenen ünlü isim fotoğlafları kendi hesabından şu sözlerle paylaştı: “Evlendik! Berlin’de tanıştık İstanbul’da yaşadık, Amsterdam’da nişanlandık ve Kopenhag’da evlendik. Emily, dünyam ve hayatımın aşkısın”

GÜRGEN ÖZ EVLENDİ Mİ: Berlin'de tanışan çift aşklarını İstanbul'da yaşadı. Amsterdam'da evliliğe ilk adımı atan Gürgen Öz ve Emily Mahringer nişanlandı. Kopenhag'da dünya evine giren çiçeği burnunda evliler mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

Gürgen Öz sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara şu mesajı yazdı: “Evlendik! Berlin’de tanıştık İstanbul’da yaşadık, Amsterdam’da nişanlandık ve Kopenhag’da evlendik. Emily, dünyam ve hayatımın aşkısın.” Gürgen Öz ile Emily Mahringer çiftinin fotoğrafları çok beğenildi.

GÜRGEN ÖZ KİMDİR: Gürgen Öz, 10 Mayıs 1978′de Zonguldak'ta doğmuştur. Mühendis baba ve tarih öğretmeni annesi İstanbul'da üniversitedeyken tanışmış. Babasının görevi nedeniyle evlendikten sonra Zonguldak'a yerleşmişlerdir. Ablasının adı Yaprak'dır. Ortaokul ve liseyi TED Zonguldak Koleji'nde okumuştur. Daha sonra üniversite için ailenin İstanbul'daki evlerine yerleşmişlerdir. İstanbul Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünde okumaktayken baba ve annesinden gizli "Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü", oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarına girdi ve kazandı. 2001 yılında mezun olduktan sonra aynı bölümde tiyatro rejisi masterına başladı. Konservatuvarda iki yıl asistan hocalık yaptı. Bu sırada okul arkadaşlarının tiyatro grubuyla yurt dışında birçok festivale katıldı.

Konservatuardayken yazdığı "Alman Satrancı" adlı oyunu kısa filme çekildi. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli ödüller aldı. Gürgen Öz, okul yıllarında birçok oyunda da oynadı. Okul zamanı ve sonrası "Bakırköy Belediye Tiyatroları" ve "Devlet Tiyatroları"nda görev aldı. BBT'de, Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği, görev aldığı son oyun olan "Teneke"de başrolü üstlendi.

Başarılı oyuncu çeşitli dizilerde ufak roller aldıktan sonra televizyon kariyerine başladı. Okan Bayülgen'le çalışmaya başlayınca yoğunluk nedeniyle tez aşamasında yüksek lisans eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Bir yıl sonra Bakırköy Belediye Tiyatroları'ndaki görevinden yine yoğunluk nedeniyle ayrıldı. Yine 2009 yılı itibariyle tezini tamamlamak üzere yüksek lisansa geri dönmüştür. Aynı zamanda Semiha Berksoy Opera Vakfı, Tiyatro Stüdyosu'nda doğaçlama dersleri vermektedir.

Gürgen Öz 2007 yazında sona eren, Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programında da Murat Akkoyunlu ile birçok tipleme yaparak, Türk halkının beğenisini kazanmıştır.

Avrupa Yakası dizisinde cesur karakterini canladırdı. En büyük çıkışını Aşk Oyunu dizisiyle yapmıştır.


2009 yılından itibaren Yitik Ülke Yayınevi'nden çıkan "Bozcaada Öyküleri", "Olimpos Öyküleri" ve "80'lerde Çocuk Olmak" adlı kitaplarda öykü ve yazıları yayınlanmaktadır.

2010 yılında TRT'de yayınlanmaya başlayan ve "Sakarya Fırat" adlı dizide bir kaç bölümlüğüne rol almıştır.