BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
MAGAZİN

Emel Sayın, Tarık Akan’a olan aşkını itiraf etti!

Filmlerin müziklerinden oluşan bir konser verecek olan Emel Sayın, Ahmet Hakan ile Kanal D Haber’e konuştu. 'Başrolde Emel Sayın' adı altında unutulmaz eserlerini seslendirecek olan Sayın, Tarık Akan’a olan sevgisini ise gözyaşları ile dile getirdi.

Ünlü sanatçı Emel Sayın, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Akan ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan bir konser verecek olan Emel Sayın, Ahmet Hakan ile Kanal D Haber’e konuştu. “Başrolde Emel Sayın” adı altında unutulmaz eserlerini seslendirecek olan Sayın, 2016 yılında kaybettiğimiz usta oyuncu Tarık Akan’a olan sevgisini ise gözyaşları ile dile getirdi.

"Tarık ile apayrı bir durum. Bir duygusal bağ var. Tarık'ı kaybetmek çok zor geldi bana. Çok şey öğretti bana." diyen Emel Sayın, bir film çekiminde Tarık Akan'ın kendisine söylediği cümleleri şöyle aktardı:

"Tarık bana "Emel, bak seni seven adam yanında. Ve sen onu seviyorsun. Onun gözlerine bakarak aşkını anlatan bir şarkı söyleyeceksin. Lütfen toparla sadece bunu düşün" dedi. Ve ben kendime geldim. Hiçbir şey olmamış gibi şarkıyı söyledim.

Emel Sayın'ın Tarık Akan'la olan anılarını anlatırken duygulandığı görüldü.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle