BIST 9.724
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,31
HABER /  MEDYA

Emel Özkızıltaş meğer fakirmiş peki kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmacısı Emel Özkızıltaş ağlattı. Fakir olduğu ortaya çıkan Emel Özkızıltaş kirayı da ödeyememiş. Peki Emel Özkızıltaş kimdir?

Abone ol

Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasının fakir kızı çıktı. 28 yaşındaki Emel Özkısıltaş İşte Benim Stilim 'de gözyaşları içinde 'evinin kirasını' ödeyemediği anlattı. Nur Yerlitaş da Emel Özkızıltaş 'ın derdiyle dertlendi. Peki Emel Özkızıltaş kimdir?

Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasının TV8'de yayınlanan son bölümünde yaptığı itirafla herkesi üzdü. Emel Özkızıltaş 'ın bu itirafla evinin kirasını dahi ödeyemediği ortaya çıktı. Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış.
emel-özkiziltaş-kimdir--işte-benim-stilim.jpgSade ve şık giyinmeyi sevdiğini söyleyen Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'tarz' giyinmek için para harcayınca ev kirasını ödeyemeyecek hale geldi.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİRAYI ÖDEYEMEZ HALE GELDİ