BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46
HABER /  MEDYA

Emel Özkızıltaş kimdir bu içkili resmi olay!

Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim finalinde birinci oldu ve 100 bir liralık ödülü kazandı. Peki Emel Özkızıltaş kimdir instagramdaki bir resmi olay yarattı.

Abone ol

İşte Benim Stilim birincisi olan Emel Özkızıltaş 100 bin liralık ödülü aldı. İşte Benim Stilim 'de 'Zennube' lakabı ve masum kız imajıyla yer alan Emel Özkızıltaş Instagram 'ındaki bir resimle dillerde. İçki kadehli bu resim Emel Özkızıltaş 'ın ekranda çizdiği imajı yerle bir ediyor ve onun hakkında kuşku yaratıyor. 

İŞTE BENİM STİLİM KİM KAZANDI FİNAL GECESİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında Emel Özkızıltaş , Zeynep Öztürk ile son ikiye kaldı. Nazlı Hamarat üçüncü olurken Çiğdem Çelik de dördüncü oldu. Final gecesinde Emel Özkızıltaş tarzıyla olmasa da sempatikliğiyle birinciliği kazandı.

EMEL ÖZKIZILTAŞ 'IN INSTAGRAM 'DAKİ İÇKİLİ RESMİ
Peki Emel Özkızıltaş 'ın İşte Benim Stilim yarışmasında çizdiği 'masum' kız imajı gerçek mi? Instagram hesabına koyduğu içkili resim tam aksini söylüyor. Emel Özkızıltaş 'a alkolikmiş havası veren içki resmi için takipçileri 'sana yakışmıyor kaldır bunu' yorumu yapıyor.

emel-özkiziltaş-içki.jpg
Emel Özkızıltaş instagramına koyduğu içkili fotoğrafıyla hem imajının çok dışında bir görüntü çiziyor hem de takipçilerinden ağır eleştiriler alıyor.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR ASIL İŞİ NE?
Çiğdem Çelik gibi Emel Özkızıltaş 'ın da asıl mesleği hosteslik. 'Hee' sözüyle herkesin dilinde olan Emel Özıkızıltaş 'a Nur Yerlitaş lakap olarak Zennube adını taktı. 



EMEL ÖZKIZILTAŞ 'IN AİLESİ VE ÖZEL HAYATI
İşte Benim Stilim yarışmasını kazanan Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Anne ve babası ayrı olan Emel Özkızıltaş bugüne kadar babasıyla hiç biraraya gelmemiş. Babadan yoksun olarak büyüyen Emel Özkızıltaş kabin memurluğu görevinden ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış. Sade ve şık giyinmeyi sevdiğini söyleyen Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim yarışmasında 'tarz' giyinmek için para harcayınca ev kirasını ödeyemeyecek hale geldi.


EMEL ÖZKIZILTAŞ 'IN INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI
Emel Özıkızltaş 'ın İşte Benim Stilim kulisinden çekilme fotoğrafları instagram hesabını dolduruyor. 
emel-özkiziltaş.20150402113514.jpg
İşte Benim Stilim 'de tarz olarak birinci olacak bir isim yer almadığı için Zennube rolüyle Zeynep Öztürk aradan sıyrılıp SMS oylamasını kazandı. 

emel-özkiziltaş-instagram-ve-işte-benim-stilim.jpg