BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
HABER /  EKONOMİ

Emeklilere promosyon müjdesi! Nisan ayında...

Emekli promosyonu ne zaman ödenecek sorusu yanıtını buldu. Ziraat Bankası, Mayıs ayındaki emekli promosyonunu bir ay öne çekerek Nisan ayında ödemeye yapacak.

Abone ol

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin promosyon ödemeleri daha önce açıklamış olduğumuz takvim çerçevesinde devam etmekle birlikte Mayıs ayında ödenecek promosyonlar da 1 ay öne çekilerek Nisan ayında tamamlanacaktır." dedi.

Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Süleyman Türetken şu açıklamayı yaptı:

BİR MİLYAR TUTARINDA EMEKLİ PARASI

“Emeklilerimize yönelik promosyon uygulamasında öncü olarak 4,7 milyon emekli müşterimizden hali hazırda 2,6 milyonuna yaklaşık 1 milyar TL tutarında promosyon ödemesini gerçekleştirdik.

ÖDEMELER BİR AY ÖNE ÇEKİLDİ

Emeklilerimizin promosyon ödemeleri daha önce açıklamış olduğumuz takvim çerçevesinde devam etmekle birlikte Mayıs ayında ödenecek promosyonlar da 1 ay öne çekilerek Nisan ayında tamamlanacaktır. Emekli müşterilerimizden sadece taahhütname alınmakta, herhangi bir ürün koşulu istenmemektedir.

Taahhütnamelerin şubelerimizin yanı sıra ATM, internet şube, müşteri iletişim merkezi ve SMS ile de alınabilmesi ile uygulama hızımızı da artırmış durumdayız. Emeklilerimize ödeyeceğimiz promosyon ödemeleri 2 milyar TL tutarına ulaşacak olup, 2016 yılı karımızın yaklaşık 3’te biri bu ödemeler için kullanılmış olacak” dedi.