BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.441,18
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  EMEKLİ

Emekli promosyon ne zaman yatacak 2017

Emekli promosyonu verilme tarihi emekliler promosyonu ne zaman alacak? Emekli promosyon fiyatının belli olmasıyla birlikte ne zaman verileceği merak konusu oldu.

Abone ol

Emekli promosyon miktarı bugün son dakika olarak Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklandı. Merakla beklenen miktar açıklandıktan sonra emekliler ne zaman promosyon alacağını merak etmeye başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada emeklilerin promosyona ne zaman kavuşacağı belli oldu. Bin TL ve altında çalışan emekliler 300 TL, bin - 2 bin TL arasında çalışan emekliler 375 TL 2 bin ve üstünde maaş alan emekliler 450 TL promosyon alacak.

EMEKLİLER MERAKLA BEKLEDİĞİ PROMOSYONA ŞUBAT 2017'DE KAVUŞACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı, "Emekliye ödenecek banka promosyonu" ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Açıklamada, promosyon ödemelerinin, sistemsel geliştirmelerin tamamlanmasını takiben, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına göre belirlenecek tarihlerde Şubat 2017'den itibaren başlamasının öngörüldüğü bildirildi.