BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.475,11
HABER /  GÜNCEL

Emekli polis boğularak öldürülmüştü nedeni ortaya çıktı

MERSİN'de evinde öldürülen emekli polis memurunun alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrası öldürüldüğü iddia edildi.

Abone ol

MERSİN'in Gülnar ilçesinde emekli polis memurunun evine giren şüpheliler tarafından öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2 kuzen tutuklandı.

İlçeye bağlı Çukurasma Mahallesi'nde ikamet eden emekli polis memuru Hasan Doğan'ın (73) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Hüseyin A. ile oğlu Ferit A. ile yeğeni Mustafa A'nın jandarma karakolundaki işlemleri tamamlandı.

Yapılan araştırmada, zanlıların olay günü ilçedeki bir gazinoda eğlendikten sonra Doğan'dan alacakları olan parayı tahsil etmek amacıyla akşam saatlerinde evine gittikleri belirlendi.

Zili çalarak eve giren zanlılardan Ferit A. ile Mustafa A'nın çıkan tartışma sonrası Doğan'ı boğarak öldürdükleri, eşi Saffet Doğan'ın ise elini bağlayarak kolundaki 3 bilezik ile 2 küpe ve 2 yüzüğünü gasbettikleri tespit edildi.

Zanlılarından Hüseyin A. sorgusunun ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli iki kuzen ise sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde emekli polis memuru dün evine giren şüpheliler tarafından öldürülmüş, olayla ilgili 3 kişi yakalanmıştı.