BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  GÜNCEL

Emekli astsubay oğlunu vurdu

Emekli olan bir astsubay, içki masasını paylaştığı oğluyla tartışıp beylik tabancasıyla öz oğlunu vurarak öldürdü.

Abone ol

Samsun'un İlkadım ilçesinde 8 yıl önce emekli olan bir astsubay, içki masasını paylaştığı oğluyla tartışıp beylik tabancasıyla öz oğlunu vurarak öldürdü. Cinayetin ardından gözü dönmüş baba, silahı ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

İstasyon Mahallesi 56'lar Sokakta meydana gelen olay, sabah saat 07.30 sularında Nadir apartmanda yaşandı. Cinayet öncesinde Emekli Astsubay Cahit Özdil (52), 8 ay önce eşinden boşanan işsiz oğlu Burak Özdil (27) ile birlikte bir bara içki içmeye gitti. Sabaha karşı eve alkollü olarak dönen baba-oğul, iddiaya göre aralarındaki ayrı bir meseleden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma alkolün de etkisiyle kavgaya dönüşünce Baba Özdil, evindeki beylik tabancasını alarak oğluna kurşun yağdırdı. Burak Özdil, biri kafasından olmak üzere vücuduna aldığı 4 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayetin ardından emekli astsubay Cihat Özdil, tabancasını da yanına alarak evinin iki sokak aşağısındaki Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Cinayetin işlendiği adrese gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, 27 yaşındaki gencin cesediyle karşılaştı. Evde inceleme yapan polisler, daha sonra cenazeyi apartmandan çıkararak otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna gönderdi. Emniyette göz altına alınan cinayet zanlısı babanın sorgusu ise devam ediyor.