BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  GÜNCEL

Emekli albayın evinden çıkanlara bakın!

ANKARA'da ihbar üzerine harekete geçen ekipler emekli bir albaya ait evde yaptıkları aramada neler ele geçirdi neler...

Abone ol

Evinde yapılan aramada çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirilen albay sorgusunda silahlara meraklı olduğunu ve o yüzden evinde biriktirdiğini söyledi. Albay tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde emekli bir albaya ait evde çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİLER

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi'nde bulunan emekli hava albay T.A.E'ye ait eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 1 kalaşnikof tüfek, 1 kalıp dinamit, 5 el bombası, 3 sis bombası, biri ruhsatsız 4 tabanca, aralarında uçaksavar ve ağır silah mühimmatının da olduğu 805 adet farklı çap ve markada mermi, 15 komando bıçağı, 1 lazer noktalayıcı, 1 elektronik mesafe ölçer, 3 elektronik nesne ölçer ve 1 askeri telefon ele geçirildi.

SİLAHLARI BU YÜZDEN BİRİKTİRMİŞ

Gözaltına alınan emekli albayın sorgusunda, silahlara meraklı olduğunu o yüzden evinde biriktirdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen albay E, tutuklanarak cezaevine gönderildi.