BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68

Elon Musk medya işine giriyor

Elon Musk medya işine giriyor

Milyarder girişimci Elon Musk, resmi sosyal medya hesabından yeni projesini duyurdu.

Elon Musk medya işine giriyor

Milyarder girişimci Elon Musk, resmi sosyal medya hesabından yeni projesini duyurdu. Tesla ile elektrikli otomobil üreten, SpaceX ile uzay seyahatlerin seyrini değiştirmeye çalışan ve Hyperloop ile toplu taşımada çığır açmayı hedefleyen Elon Musk bir kez daha yaptığı açıklama ile gündemde.

Elon Musk medya işine giriyor

Kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Musk, bir web portalı oluşturup haber sitelerinin ve kanallarının güvenilirliğini notlayacağını duyurdu. Musk'ın bu projesine ne zaman start vereceği ve hangi kriterlere göe, haber sitelerini ve televizyonları notlayacağı henüz bilinmiyor. Zira projesini duyuran Musk konu ile ilgili henüz detaylı bir açıklamada bulunmadı.

Elon Musk medya işine giriyor

Trump'ın bu açıklaması "Rusya göndermesi" ile dikkat çekiyor. Zira Musk'ın seçtiği Pravda isminin bir tesadüf olmadığı açık. Pravda, 1991 yılındaki çöküşüne kadar Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) resmi yayın organı olarak hizmet vermiş, gazete Komünist rejim tarafından resmi propaganda aracı olarak kullanılmıştı. Gazete yayın hayatına hala devam etse de eski popülaritesinden uzak bir durumda bulunuyor.

Elon Musk medya işine giriyor

Tesla ile elektrikli otomobil üreten, SpaceX ile uzay seyahatlerin seyrini değiştirmeye çalışan ve Hyperloop ile toplu taşımada çığır açmayı hedefleyen Elon Musk bir kez daha yaptığı açıklama ile gündemde.