BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  MEDYA

Elnur'un şampiyonluğunda Rıza Zarrab iddiası

O Ses Türkiye'nin bu sezon şampiyonu Elnur Hüseynov oldu. Elnur'un birinciliğinde Reza Sarraf'ın torpili olabileceği iddaları gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

“O Ses Türkiye” yarışmasının bu sezonki şampiyonu önceki gün yapılan finalle belli oldu. Yarışmayı SMS oylaması sonucu Azeri şarkıcı Elnur Hüseynov kazandı.

O Ses Türkiye’nin finali önceki gece yapıldı. Büyük finalde Gökhan Özoğuz’un ekibinden Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe, Ebru Gündeş’in ekibinden Elnur Hüseynov ve Hadise’nin ekibinden Zeo Jaweed yarıştı.

Yarışmanın bu sezonki birincisi ise Elnur Hüseynov oldu. Finalde kıyasıya yarışan 4 yarışmacıdan ilk olarak Zeo Jaweed ile Emrah Güllü elendi. Son ikiye kalan Elnur Hüseynov ve Kaya Aslantepe, son performanslarını tekrar sergiledi ve yapılan oylama sonucunda Elnur Hüseynov birinci seçildi.

Seslendirdiği “Latch” şarkısıyla şampiyonluğa ulaşan Hüseynov, zaferini müzik koçu Ebru Gündeş’e sarılarak kutladı.

ekran-resmi-2015-02-20-13.00.02.png

NEDEN EBRU’YU SEÇTİ
2008’de yapılan Eurovision’da Azerbaycan’ı temsil eden Hüseynov’un Gündeş’in takımında yer alması, dedikodulara neden olmuştu. Sosyal medyada “Reza Zarrab’ın son hediyesini gördük. Sizce Elnur neden seçti Ebru’yu? Tamamen duygusal” yorumları yapılmıştı.

Elnur Hüseynov ve Rıza Sarraf'ın aynı memleketten olması, Elnur'un Gündeş'in takımınnda yer almak istemesinde etkili oldu mu? sorusu akıllara takıldı.

ekran-resmi-2015-02-20-13.00.10.pngKuliste zafer pozu
Elnur Huseynov’un birinci olması, Demet Akalın’ı çok sevindirdi. Twitter’ına “Elnur kazanırsa stüdyoyu basmaya pijamalarla gitmeyen ne olsun” yazan Akalın, sonuç açıklandığında dediğini yaptı ve soluğu stüdyoda aldı. Zafer pozu, Instagram’da paylaşıldı.

ELNUR'U BİRİNCİLİĞE GÖTÜREN AŞK PERFORMANSI