BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmalı kültür merkezine kavuşuyor

Havuzlu kültür merkezi Elmalı’ya çok yakışacak Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesinde sona gelindi.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Halk Eğitim Merkezi binasını baştan aşağı yenileyeceklerini belirterek, “Burayı kadınlarımıza yönelik mesleki eğitim kursları vereceğimiz bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Kadınlara özel bir havuz da bulunacak. Antalya’daki Kadınlar Plajı’na gidemeyen Elmalılı kadınlarımız burada serinleyecek” müjdesini vermişti. 

ELMALI’YA İYİ GELECEK

Türel’in sözü hayata geçti. Halk Eğitim Merkezi binasını baştan aşağı yenileyen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda sona geldi. Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi olarak Elmalılara hizmet verecek tesis ilçenin çok önemli bir ihtiyacını giderecek. İçinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, kreş, kadınlar lokali ve gençlik merkezinin de yer aldığı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, Elmalı’ya çok yakışacak.

SOSYAL HAYATA RENK KATACAK

Yaklaşık 8 bin metrekare alana sahip olacak Elmalı Kültür Merkezi, Elmalılı kadınların sosyal hayatına renk katacak. Mesleki eğitim kurslarının verileceği merkezde fitness ve aerobik salonu, buhar odası, sauna, derslikler, seminer alanı ve taziye kabul günü salonu yer alıyor. Merkezde kadınlara özel üstü açılır kapanır bir de yüzme havuzu bulunuyor. Yapımı tamamlanan son kontrolleri yapılan yüzme havuzunda Elmalılı kadınlar yaz aylarında serinleyebilecek.