BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  MAGAZİN

Eliz Sakuçoğlu Murat'ı fena bozdu!

Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Hadise'nin eski sevgilisi Hakan Baş ile sabaha kadar eğlendi.Hakan Baş Hadise'nin eski sevgilisi.

Abone ol

Murat Boz’un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile Hadise’nin 3.5 ay önce ayrıldığı Hakan Baş önceki geceyarısı Beyoğlu’ndaki gece kulübü Soho’da eğlendi.

Hakan Baş kulüpten çıkarken “Bir arkadaşımızın doğum günündeydik. Eliz biraz alkol aldı. Bu yüzden araba kullanmak istemiyor. Şimdi benim aracıma binecek. Evine bırakacağım. Murat Boz arkadaşım. Şimdi çok ayıp olur” dedi.

ekran-resmi-2015-03-30-10.00.17.pngEliz Sakuçoğlu ise bu sözler karşısında güldü. Ancak Hakan Baş tarafından evine bırakılmadı.Birlikte Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’a gittiler. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

Eliz Sakuçoğlu’nun adı son 4-5 ay içinde futbolcu Gökhan Töre, Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerle anılmıştı. Hakan Baş da sosyetede çapkınlığı ile tanınıyor.Tarafların eski aşkları Murat Boz ile Hadise’nin 2013 yazında Marmaris’teki bir otelde tatil yapmaları da ilginç bir tesadüf.

ekran-resmi-2015-03-12-13.39.26.pngGeçtiğmiz günlerde Eliz Sakuçoğlu instagram hesabından yaptığı paylaşım eski aşkı Murat Boz 'geri dönmek' istediği şeklinde yorumlanmıştı.

İşte Eliz Sakuçoğlu’nun o paylaşımı
"Gün gibi doğdun hayatıma, ışığım oldun, gitmek istediğim yol oldun. Geçmişi seninle şifalandırdım, sen geleceğim oldun, tüm hedeflerimin adını sen koydum. Sen bunlardan henüz habersizsin, ama 'o gün' geldiğinde senden aldığım güçle yarattığım bu dünyanın başkahramanı olduğunu sende anlayacaksın. Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada... Onunla buluşmanız sancılı oluyor, hayatınıza bir önce ve sonra koyuyor, o güne dek doğru olduğunu sandıklarınızı sorguluyor sizi kendinizle yüzleştiriyor, sınırlarınızı zorluyor, sabretmeyi öğretiyor.‘Onun için savaşın ‘ 1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz. O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi.

ekran-resmi-2015-03-12-13.39.09.png