BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.474,36
HABER /  MAGAZİN

Eliz Sakuçoğlu kimdir cinsiyet değiştiren kardeşi Duygu Sakuçoğlu kimdir instagramı

Adını Murat Boz'un sevgilisi olarak duyuran stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu, cinsiyet değiştirdi ve erkek oldu. Peki Eliz Sakuçoğlu ve cinsiyet değiştiren kardeşi Poyraz Duygu Sakuçoğlu kimdir nereli kaç yaşında...

Abone ol

Uzun süredir ünlüler camiasında yer alan, Murat Boz'un sevgilisi olarak hayatlarımıza girdikten sonra bir magazin figürü olan Eliz Sakuçoğlu cephesinden herkesi şok eden bir haber geldi. Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu, cinsiyet değiştirdi. Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Duygu Sakuçoğlu, Instagram'dan durumu açıkladı... 

ADINI DEĞİŞTİRDİ; Duygu Sakuçoğlu adını Poyraz Duygu Sakuç olarak değiştirdi. Poyraz Sakuçoğlu yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Poyraz Sakuçoğlu Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

'Bir yıl önce bugün her zaman yaşamak istediğim hayatı yaşamak için bir karar aldım. Bu da cinsiyetimi değiştirmek demekti. Bu tarz değişiklikler başka türlü yaşayamamaktan dolayı yüzleşmekten geldi. Son 12 ay içimi dışımla aynı hale getirmekle geçti.

Cüretkar Eliz Sakuçoğlu'ndan şoke eden haber cinsiyet değiştirdi...Cüretkar Eliz Sakuçoğlu'ndan şoke eden haber cinsiyet değiştirdi...Cüretkar Eliz Sakuçoğlu'ndan şoke eden haber cinsiyet değiştirdi...Cüretkar Eliz Sakuçoğlu'ndan şoke eden haber cinsiyet değiştirdi...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Erkek olarak hikayem her zaman içimde olan ve süregelen bir durumdu ama şimdi gerçek cinsiyetimi yaşayabiliyorum. Bu taze bir başlangıç. Hayatımdaki yeni bölüm yazılmayı bekliyor. Yeni sorular sorulacak, benimsenecek ve sevilecek. Yanıtlar keşfedilmeye devam edecek ve bu değişim sürecinde kendini keşfetmek ve keyif almak olacak" dedi.

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR; Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya‘da doğmuştur. Bir kardeşi vardır. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya‘ya taşınmış ve Bremen’de yaşamaya başlamış, eğitimini bu şehirde almıştır. 14 yaşındayken Bremen’de harçlığını çıkartmak amacı ile bir mağazada çalışmaya başladı. Bremen’de ünlü isimlerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcı olarak çalıştı. Eliz Sakuçoğlu, annesiyle babasının 1992 yılında boşanmasının ardından 2005 yılında İstanbul’a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde 2005 yılında 3 bölüm rol aldı.

Eliz Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunuculuğunu yaptığı ve çekimleri Arjantin‘de yapılan Fear Factor yarışmasına katılarak birinci oldu ve büyük ödül 50 bin TL kazandı. İmaj danışmanlığı, oyunculuk, moda tasarımcılığı ve fotomodellik gibi kimlikleri bulunan Sakuçoğlu, birçok ünlü isme kliplerinde giyecekleri kıyafetleri hazırladı. Eliz Sakuçoğlu iyi derecede İngilizce, Fransızca ve Almanca bilmektedir.

Eliz Sakuçoğlu, 10 Ekim 2008‘de Almanya‘nın Passau kentinde şarkıcı Murat Boz ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır‘ın ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

Eliz Sakuçoğlu, 2015 yılından beri birlikte olduğu Beran Benan‘dan Temmuz 2017 tarihinde ayrıldı. Daha sonra adı Hakan Sabancı ile anıldı.

POYRAZ DUYGU SAKUÇ KİMDİR; Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşidir. Adını ve cinsiyetini değiştirdi. Yeni adı Poyraz Sakuçoğlu oldu.