BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Elif güngör kimdir kaç yaşında Arda Turan DM'den bu kez ona mesaj attı

Ebru Şallı ve Cansel Çördük'e Instagram'dan attığı özel mesajlarla skandal yaratan Arda Turan'ın bu kez fitness eğitmeni ve Survivor 2018 yarışaması Elif Güngör'e attığı mesajlar ifşa oldu. Arda Turan DM'den yürüdüğü Elif Güngör kimdir, kaç yaşında ? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Arda Turan çok fena yakalandı bakalım üçüncü kez barıştığı Aslıhan Doğan bu işe ne diyecek. Geçtiğimiz yaz, Instagram üzerinden Ebru Şallı ve Kısmetse Olur evinden Cansel Çördük'e attığı mesajlar ortaya çıkan Arda Turan'ın bu kez Survivor 2018'de yer alacağı iddia edilen Elif Güngör'e attığı mesajlar ifşa oldu. Peki Arda Turan mesaj attığı Elif Güngör kimdir? Gelin detaylara birlikte bakalım. 

Ebru Şallı ve Cansu Çördük gibi isimlere ınstagram üzerinden DM atan Arda Turan'ın bu kez de fitness eğitmeni Elif Güngör'e mesaj attığı ileri sürüldü. Elif Güngör'e 'Survivor'a gideceksin sanırım ben öyle anladım" yazan Arda Turan'ın bu mesajları ortaya çıktı. Bu mesajların ortaya çıkması üzerine Elif Güngör kimdir? sorusu şimdiden günün en çok merak edilen konuları arasında yer aldı.

Elif Güngör kısa bir süreliğine hesabını kapatsada daha sonra geri açtı. Ayrıca Elif Güngör'ün sadece Survivor 2018 hesaplarını takip etmesi, Survivor'a katılacağı iddialarını güçlendirdi. Peki Elif Güngör Kimdir?

Elif Güngör, fıtness eğitmenliği yapıyor. Elif Güngör, ınstagram hesabından paylaştığı resim ve videolarında yaptığı fıtness hareketleriye dikkat çekiyor. Elif Güngör'ün ınstagramda 5.830 takipçisi var.