BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

Elif Gökdemir kimdir nereli İyi Parti en genç üyesine bakın

Meral Akşener'in bugünkü partisi İyi resmi olarak kuruldu. İyi partisi üyeleri arasında yer alan isimler merak ediliyor. İyi parti üyelerinden biri de Elif Gökdemir. Peki kimdir bu Elif Gökdemir aslen nereli? Elif Gökdemir eşi kim özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Abone ol

Meral Akşener'in yeni partisi İyi kurucuları merak ediliyor. Kurucuları arasında ön plana çıkan isimlerden biri de Elif Gökdemir. Partinin en genç ismi olan Elif Gökdemir'e gelin yakından bakalım.

Elif Gökdemir: Akşener'in bir kısmını Eylül sonunda açıkladığı Kurucular Kurulu'nun en genç üyesi. 1992 doğumlu. Japonya'daki Tokyo Wadesa Üniversitesi ve Finlandiya'daki Helsinki Üniversitesi'nde eğitim aldı. İngilizce ve Japonca Biliyor. Partiye katılma nedenini "sonunda biri çıkmış aynı şeyleri yaparak, beyhude farklı sonuçlar beklemek yerine bambaşka, yepyeni... bir yol denemeye karar veriyor" sözleriyle açıkladı.

Elif Gökdemir partinin en genç üyesi olduğu için dikkatleri üzerine çekiyor. Ekonomist olan Elif Gökdemir'in babası Rubil Gökdemir de siyasetin önde gelen isimlerinden biri. Devlet Bahçeli'ye olan muhalifliğiyle bilinen Rubil Gökdemir, geçtiğimiz yıl gözaltına alınmıştı. 

Meral Akşener 'İyi Parti'yi tanıttı! En büyük sürpriz logo oldu!