BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.424,03
HABER /  MEDYA

Elçin ve Ezgi Akar İşte Benim Stilim ikizleri kimdir?

İşte Benim Stilim'de bu hafta Nazlı Ersoy elendi peki kim geldi? İşte Benim Stilim'in yeni ikizleri Elcin Akar ve Ezgi Akar oldu. Peki kimdir Elçin Ezgi Akar.

Abone ol

İşte Benim Stilim 31 Aralık 2016 Cumartesi günü yayınlanan bölümünde 'kim elendi' sorusu yanıt bulurken yarışmaya yeni ikizler dahil oldu. Ezgi Akar ve Elçin Akar kardeşler yeni yarışmacılar tarafından pek de iyi karşılanmadı.

Peki kimdir İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacıları Elçin Akar ve Ezgi Akar? İkiz yarışmacılar yarışmaya İstanbul'dan katıldı. İkizlerden biri gayrimenkul danışmanı diğeri ise vitrin tasarımcısı. Aslen Ordu-Fatsalı olan Ezgi ve Elçin Akar iddialı tavırları ile dikkat çekti. 'Biz kendimize güveniyoruz' diyen İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacıları, jüriden bakın nasıl eleştiriler aldı

İŞTE BENİM STİLİM'DE EN SON KİM ELENDİ?

 Sosyal medya en son Kerimcan Durmaz'ın asker kaçağı olması ile çalkalanmıştı. Kerimcan Durmaz'ın askere gitmesi içir hastag bile açılmıştı.

İŞTE BENİM STİLİM 31 ARALIK KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'in 31 Aralık'ta yapılan son elemesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim'de önce jüriden en düşük puanı alan dört isim belirlendi. Aleyna Eroğlu, Nazlı Karataş Ersoy, Bahar Candan ve Duygu Çelik'in eleme ismi olarak potaya çıktığı anlarda, kız arkadaşları tarafından kurtarılan Bahar Candan bir hafta daha İşte Benim Stilim yarışmasında kalmayı garantiledi.

İşte Benim Stilim elemesinde arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan üç yarışmacı ise jüri karşısına çıktı. Elenmek üzere ismin belirlenmesi için ortak bir karar veren jüri sağlık sebeplerinden dolayı yarışmadan ayrılmak isteyen Nazlı Ersoy'un ismini verdi.

İŞTE BENİM STİLİM PARA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

İşte Benim Stilim'de jüriden en çok tarz alarak 48 puana ulaşan Niran Yalaz ve Simay Tokatlı birinciliği paylaştı. Bu sebeple haftanın birincisini seçmek jüriye kaldı. Jüri isimleri ise ortak kararla haftalık para ödülü 10 bin liralık çekin sahibi olarak Simay Tokatlı'yı seçti.

BAHAR CANDAN KOVULDU
Bu haftaya damga vuran sabrı ile tanınan Öykü Serter'in sonunda patlaması oldu. Bahar Candan onu öyle kızdırdı ki Öykü stüdyodan kovdu.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?
Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. 1994 doğumlu olan Kerimcan Durmaz akrep burcu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen Kerimcan Durmaz sosyal medya fenomeni olarak ünlendi.  Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla bir anda parlayan Kerimcan Durmaz, DJ’lik yapmaktadır, ayrıca oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz’ın büyük hayali ise tasarımcı olmak.