BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.492,39
HABER /  GÜNCEL

El Bab'dan gelen kareye bakın! Komandolarımız IŞİD'e...

Terör ve Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Fırat Kalkanı Operasyonu'nun 161. gününde sıcak çatışmaların yaşandığı El Bab'tan çarpıcı bir fotoğraf karesi paylaştı.

Abone ol

TSK'nın Fırat Kalkanı harekatında 161 gün geride kalırken, Mehmetçiğin El Bab'daki ilerleyişi devam ediyor.

Terör ve Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Facebook'tan paylaştığı El Bab'daki operasyon paylaşımında, 'Fotoğraftaki bina içinde sıkı maç çıkmış. IŞİD'e orada fena sopa atmışlar. Bina çatışma şiddetinin izlerini taşıyor' dedi.

EL BAB ARTIK ÇOK YAKIN

Ağar, El Bab'ın artık çok yakın olduğunu belirttiği paylaşımında, 'Fotoğraftaki bina içinde sıkı maç çıkmış. IŞİD'e orada fena sopa atmışlar. Bina çatışma şiddetinin izlerini taşıyor. Duvarlar, merdivenler çökmek üzere. Buna rağmen komandolar ele geçirdikleri hakim noktadaki bu binanın üst katına çıkıyorlar.

ELLERİNDE TANKSAVARLARLA TAKİP

Dertleri, buradan IŞİD'in tank, BMP ve bombalı araçlarını avlamak. Bunu da ellerindeki hafif tanksavar silahları LAW'larla yapacaklar. Temas hattı o kadar yakın yani. Bab ise artık yakın değil... Çok yakın. Dünkü bombardımanda ise Hastane tepesinin rakımının 1-2 metre düştüğünü söylüyorlar!!! Bu arada bizim çocuklar IŞİD'e "DTÖ" diyorlar' dedi.