BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

El Bab'da son dakika askerlerimize saldırı! Yaralılar var

El Bab'dan son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Gelen sondakikaya göre PYD askerlerimize saldırı düzenledi Saldırıda 4 asker yaralandı.Yaralanan askerler, Kilis ve Gaziantep'te tedavi altına alındı.

Abone ol

Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdürüldüğü Suriye'nin El Bab bölgesinde öğle saatlerinde 4 Türk askeri yaralandı.

Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesi kırsalındaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının görev yaptığı bölgeye Mümbiç’ten PYD tarafından havanlı saldırı düzenlendi.

4 ASKER YARALANDI

Saldırıda Muş 49’uncu Komando Tugayından bölgeye gönderilen 4 uzman çavuş yaralandı. Yaralı askerler tahliye edilerek, sınırdaki Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasına götürüldü. Yaralı askerlerden biri helikopter ile Gaziantep’e, 3 asker ise 2 ambulans ile Kilis Devlet Hastanesi’ne getirildi.

PYD HEDEFLERİ İMHA EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Mümbiç’teki PYD hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla imha edildiği bildirildi.

DEAŞ'IN MAYINLARI TEMİZLENİYOR

ÖSO'nun bomba imha uzmanları ile sivil savunma ekipleri, DEAŞ'ın yerleştirdiği mayın ve bomba düzeneklerini temizlemeye devam ediyor. Patlayıcılardan temizlenen bölgelere gelen Suriyelilerden bir kısmı iş yerlerini açarken bir kısmı da yıkılan evlerini onarmaya çalışıyor. 

ÇOK SAYIDA EV YIKILDI

DEAŞ'ın bombalı saldırıları nedeniyle çok sayıda evin yıkıldığı veya hasar gördüğü ilçede sokak ve caddeler molozlardan temizleniyor. Savaşın izlerinin silinip hayatın yavaş yavaş normale dönmeye başladığı Bab sokaklarında oyun