BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ekrem İmamoğlu aslen nereli eşi Dilek İmamoğlu kimdir işte çocukları

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun eşininin ismi Dilek İmamoğlu ve çiftin 3 çocukları var.

Abone ol

İSTANBUL büyükşehir belediye başkanlığı için CHP pek de bilinmedik bir isimde karar kıldı ve Ekrem İmamoğlu'nu seçti. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanı. Klasik CHP'li profilinden çok uzak olan Ekrem İmamoğlu, Atatürk'e her 10 Kasım'da mevlüt okutan biri... Peki Ekrem İmamoğlu aslen nereli eşi Dilek İmamoğlu ve çocukları kimdir? Gelin sizler müstakbel başkan adayını tanıtalım:

Ekrem İmamoğlu aslen Trabzonlu... 1970 yılında Akçabat'a bağlı Cevizli köyünde dünyaya gelen Ekrem İmamoğlu, inşaat işine giren bir aileden geliyor. Ekrem İmamoğlu'nun ailesi Cevizli köyünde geçim için tütün yetiştiriyordu. 60 metrekarelik alt katı ahır olan ve ineklerin bulunduğu bir evde büyüyen Ekrem İmamoğlu'nun kendisinden 9 yaş küçük bir kız kardeşi var. 

EĞİTİMİ : Ekrem İmamoğlu Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdi. Üstüne İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilimi mastırı yapan Ekrem İmamoğlu, 1990’larda  inşaat sektöründe çalışmaya başladı.. Aile şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelen Ekrem İmamoğlu, sıkı bir Trabzonspor taraftarı ve bir dönem kulübün yönetiminde yer aldı.

BEYLİKDÜZÜ BAŞKANLIĞI : Ekrem İmamoğlu, 2014 seçimlerinde 1991’den beri yaşadığı Beylikdüzü’nden belediye başkanı seçildi. 10 yıldır AK Parti yönetimindeki Beylikdüzü'nü CHP'li başkan olarak elde etti. Beylikdüzü halkı onu 'çat kapı' ziyaretleri ile tanıyor. Ramazan ayında evinde iftar yapmıyor, en az 25 günü bir ihtiyaç sahibinin evine yemeğini alıp gidiyor.

ATATÜRK'E MEVLÜT OKUTAN CHP'Lİ: Ekrem İmamoğlu klasik CHP'li profilinden uzak bir portre. Kendisini cumhuriyetçi değerlere bağlı, Atatürk sevgisi olan biri olarak tanımlıyor. Ancak aynı zamanda muhafazakar biri... Atatürk için her 10 Kasım'da Kuran okutup mevlüt yemeği dağıtıyor. Dedesi İstiklal gazisi, babası eski MHP'li ve ANAP'lı... CHP'ye dahil olduğunda partisindekiler ona 'AK Partili, MHP'li demişler... Ekrem İmamoğlu bundan rahatsız olmak bir yana toplumun her kesimine yakın görüldüğü için fazlasıyla memnun.

EKREM İMAMOĞLU'NUN EŞİ DİLEK İMAMOĞLU : Ekrem İmamoğlu'nun eşinin ismi Dilek İmamoğlu. 2'si erkek 1'i kız 3 çocukları var. Ekrem İmamoğlu'nun eşini Beylikdüzü halkı çok yakından tanıyor. Çünkü o da eşi gibi sosyal yardımlar konusunda çok aktif bir isim...

Dilek İmamoğlu bir engelliler gününde onların sorunlarını anlamak için bir gününü tekerli sandalyede geçirmişti. Sokaklarda bu şekilde gezen, ulaşımı tekerlekli sandalye ile gerçekleştiren Dilek İmamoğlu, Beylikdüzü'nün eksiklerini rapor etmişti. 

Kimdir bu Ekrem İmamoğlu AK Partililer bile sevinecekmiş eşi ve çocukları