BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09
HABER /  MEDYA

Ekrem Dumanlı'dan Erdoğan için olay sözler

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Yeni Akit muhabirine tokat attığı ididasını yalanladı. Dumanlı, Erdoğan'ın tokat attığını söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, TÜYAP'ta Yeni Akit gazetesi muhabirini tokatladığı iddiasına ateş püskürdü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Geçen Mayıs ayında Soma'daki maden kazasının ardından dönemin Başbakanı Erdoğan'ın yaptığı ziyarette olaylar çıktığını anımsatan Ekrem Dumanlı, "Kardeşim ülkenin o günkü başbakan, sonra cumhurbaşkanı oldu, markette adamı sıkıştırıp tokat attı. Madem bu kadar tokat hassasiyetiniz var, vatandaşın tokatlanmasına iki cümle edecek yüreğiniz olsaydı" dedi.

Bugün TV'de  Erkan Akkuş'un programına konuk olan Ekrem dumanlı, Yeni Akit muhabirine tokat attığı iddiasına sert çıktı. Ekrem Dumanlı, "Madem gazetecilere tokat atılmasını, atılmadığı halde önemsiyorsunuz... Yahu kardeşim bir ay, iki oldu Bugün gazetesinin Washington temsilcisine, kendini bürokrat diye tanımlayan, nadan diyeceğim, yazıklar olsun diyeceğim... İyi kötü de tanıdığım insanlar. Adem Yavuz'a tekme atan insanlara da tepki gösterselerdi bazı arkadaşlar" dedi.

ERDOĞAN MARKETTE ADAM SIKIŞTIRIP TOKAT ATTI

Canlı yayında adeta çileden çıkan Ekrem Dumanlı, Başbakan Danışmanı Yusuf Yerkel'in Soma'da bir madenciyi tekmelediğini anımsatan Ekrem Dumanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok ağır sözlerle yüklendi:

"Hiç ummazdım, güzel de beyeferdi bir arkadaş bilirdim Yusuf, bir madenciyi ayakları altına aldı, tekmeleye tekmeleye dövdü. Şimdi böyle gazeteci dövüldü diye kıyameti koparanlar bazı arkadaşların o gün niye sesi çıkmadı. Kardeşim ülkenin o günkü başbakanı, sonra cumhurbaşkanı oldu, markette adamı sıkıştırıp tokat attı. Madem bu kadar tokat hassasiyetiniz var, vatandaşın tokatlanmasına iki cümle edecek yüreğiniz olsaydı."

İŞTE EKREM DUMANLI'NIN OLAY YARATACAK TOKAT AÇIKLAMASI...

EKREM DUMANLI'NIN YENİ AKİT GAZETESİ MUHABİRİNE TOKAT ATTIĞI İDDİA ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER İSE ŞÖYLE...