BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,47
ALTIN 2.489,33
HABER /  GÜNCEL

Ekrem Dumanlı saydırdı arkasındaki cemaat amin dedi!

Emniyetteki operasyonda kardeşi de gözaltına alınan Ekrem Dumanlı soruşturmayı yürüten polisler için "acem uşağı şaklabanlar" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Gülen Cemaati'nin emniyet örgütlenmesine dönük son operasyonda polis kardeşi de gözaltına alınan Ekrem Dumanlı adliye önünde sert açıklamalar yaptı. "Usulsüz taltif" soruşturması kapsamında yapılan operasyonda Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği gözaltındaki 11 polisin serbest kalmasına karar verirken 3 polis ise tutuklandı.

DUMANLI KONUŞTU ARKASINDAKİ KALABALIK "AMİN" DEDİ

Zaman gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gazetecilere yaptığı açıklamalarda kardeşinin "lokma lokma" yemediğine vurgu yaparken soruşturmayı yürüten polisler için "acem uşağı şaklabanlar" dedi. Kardeşinin hiç bir mülkünün olmadığını kaydeden Dumanlı "kendisi 22 yıllık polistir, ne evi var ne malı mülkü" dedi. Hükümeti hedef alan sert sözler sarfeden Dumanlı "haram lokma yiyeyin lokması kursağında kalsın, haram lokma yemediği halde iftira atanları da Allah peri perişan etsin" derken arkasındaki kalabalık da toplu olarak amin dedi.

DUMANLI'NIN KARDEŞİ DAHİL 11 POLİS SERBEST

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanlığı personeline yönelik usulsüz taltif soruşturması kapsamında adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilen 11 emniyet mensubu serbest bırakıldı. Serbest bırakma gerekçesi olarak ise şüphelilerin atlı suçları işlediğine yönelik somut delillerin olmaması gösterildi. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Komiser Eray Kılıçarslan, Polis memuru Muhammet Hamarat, Polis Memuru İsmail Çilekçi tutuklandı.