BIST 9.487
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.494,89
HABER /  MEDYA

Ekrem Dumanlı Akit muhabirini tokatladı mı? Şok video!

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın kitap fuarında kendisi ile tartışan gazeteciye tokat attığı iddia edildi. İşte saniye saniye o anlar...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, TÜYAP Kitap Fuarı'nda kendisine soru soran Yeni Akit Gazetesi muhabiri Mehmet Özmen ile tartıştı. Tartışma ile ortaya çıkan arbedenin görüntüleri ise şoke etti.

Dumanlı'nın korumaları olaya müdahale edince olay büyüdü ve muhabir tartaklandı. Görüntülerde  Mehmet Özmen'e tokat atıldığı net şekilde görülüyor

Ancak sözkonusu tokatı kimin attığı net değil. Güvenlik kameralarında tokatı Dumanlı'nın bizzat kendisinin mi yoksa korumasının mı attığı anlaşılmazken Twitter'da paylaşılan fotoğraflarda ise bizzat Dumanlı'nın elinin Akit muhabirinin yüzüne uzandığı görülüyor.

İşte o fotoğraf:

ekrem-dumanli_4309.jpg

HDP AÇIKLAMASININ SORULMASINA ÇOK KIZDI

Kavga Mehmet Özmen'in Ekrem Dumanlı'ya HDP ile ilgili açıklamasını sorması üzerine çıktı. Bilindiği üzere Ekrem Dumanlı, Ahmet Hakan'a verdiği bir röportajında Cemaat'in doğuda HDP'ye oy verdiğini açıklamıştı.

Dumanlı, Ahmet Hakan'ın "Hükümetle kavganın ardından yapılan her seçimde AK Parti, oyunu korudu. Sizin tabanda pek gücünüz yok galiba" sorusuna "Benim gördüğüm şu: Cemaate sempati duyan insanlar oylarını MHP'ye, Saadet'e, Güneydoğu'da BDP (HDP)'ye verdi ama bu partilerin tabanından AK Parti'ye kaymalar oldu" demişti.

ZAMAN CEPHESİNDEN YANIT: PROFESYONEL PROVOKATÖR!

Zaman gazetesi olaydan sonra servis ettiği haberde Akit muhabiri Mehmet Özmen'in "profesyonel bir provokatör" olduğunu iddia etti. Özmen'in daha önce de benzer olaylarda yer aldığını vurgulan Zaman, gazetenin önüne gelerek eylemler gerçekleştiren kişilerin de Akit gazetesi çalışanları olduğunu öne sürdü.

İşte Zaman'ın haberine göre Akit muhabirinin daha önce gündeme geldiği olaylar:

Geçtiğimiz yıl ki İstanbul Barosu Olağanüstü Genel Kurulu'nda çıkan olayların kaynağı Mehmet Özmen idi. Divan Başkanı Köksal Bayraktar'ın gazetecilerin kürsüden inmesini istemesi üzerine kürsüdeki gazeteciler aşağı indirilmişti. Ancak Özmen duruma itiraz ederek kürsüden inmek istemeyince Özmen ile görevliler arasında tartışma yaşanmıştı. Özmen salonda bulunanlar tarafından darp edilmişti.

TÜYAP kitap furanında kitapseverler tarafından kendini Show Tv muhabiri olarak tanıttığı öne sürülen AKİT muhabiri Mehmet Özmen'in bu, kendi kimliğini ne ilk ne de son gizlemesiydi. Daha önce de kendisini Sol Gazetesi'nin muhabiri olarak tanıtıp TKP üyelerini "Gezi Parkı eylemlerine katıldınız mı?" diye aradığı ortaya çıkmıştı. Provokatif muhabire, Sol Gazetesi'nden yalanlama gelmişti. Sol Gazetesi, gazetecilik etiğine hiçbir biçimde sığmayan bu hareketten dolayı söz konusu şahıs hakkında suç duyurusunda bulanacağını ifade etmişti.

Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanlığı’na adaylığı döneminde yine sahneye çıkan Özmen, bayrak üzerinden Demirtaş’a bir soru yönelterek yine provokasyon peşinde koşmuştu. “Salonda neden bayrak bulunmadığı” sorusunu yönelten Özmen’e Demirtaş’ın soğukkanlı cevap vermesi ortamı yumuşatmıştı. Akit’in, sitesinde yayınlanan aynı haber için ‘Akit’in sorusu Demirtaş’I terletti’ ve ‘Demirtaş, muhabirimizin salonda neden Türk bayrağı bulunmadığı sorusu üzerine zor anlar yaşadı’ ifadelerini kullanması ne amaçla sorular sorduğunu ortaya koydu.

Aynı muhabir görev aşkından olsa gerek, geçtiğimiz günlerde bu kez de Validebağ'da ortaya çıktı. Validebağ Korusu'nun yanında yapılması planlanan caminin şantiyesi önünde yaşananları görüntüleyen ve Ehli Sünnet TV'den olduklarını söyleyen iki kişinin açıklama yaptıkları sırada Akit muhabiri Özmen, açıklama yapan cübbeli ve sarıklı kişileri “Siz insan değil misiniz, neden buradan dışlanıyorsunuz?” şeklinde kışkırtıcı cümlelerle yönlendirmeye çalışmıştı. Bunun üzerine alanda kısa süreli gerginlik olmuş, kimliğini söylemek istemeyen Akit muhabiri ve Ehli Sünnet Tv'den olduklarını söyleyen kişiler alandan çıkarılmıştı.

TWITTER'DA KIYAMET KOPTU: SENİ İLK GÖRDÜĞÜM YERDE...

Videonun yayınlanmasından sonra sosyal medyada sert tepkiler yükselirken AK Parti'li gazetecilerden Fatih Tezcan Ekrem Dumanlı'ya seslenerek "Seni ilk gördüğüm yerde o muhabirin sorusunun 70 misli sertini soracağım.Zerre arın namusun şerefin varsa bana da tokat atsana..." dedi.

1.20141117210203.jpg

4.20141117210154.jpg

2.20141117210145.jpg

3.20141117210133.jpg