BIST 8.903
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,28

Ekranda sabah akşam boy gösteren sırıtkan tipler!

Fransa'daki alçağı aratmayan sırıtkan tipler vazgeçmeyecek biliyorum. Sabah akşam milletin aklını başından almaya çalışıyorlar görüyorum. Düşüncelerimizi gam ve endişeyle doldurmaya azmetmişler farkındayım.

Fransa'daki alçağın söylediklerini işittiniz değil mi? 

"Tayyip Erdoğan'ın öldürülmesi"ni,  nasıl bir cehennemde yaşıyorsa artık, kurtuluşun tek çaresi olarak açıklıyor gafil.

Ölümcül duygularla ve şiddetle dolu bu soysuzluğun, bire bir aynısı Türkiye'de yapılıyor. Kılıktan kılığa girip, Erdoğan'a ölüm saçıyorlar. Fransız'ın o konuşmasına "ah keşke" diyerek omuz verenler az değil. İktidar açlığını sandıkla değil de, ölümle sonlandırmak isteyen katil sürüsünün yaptıkları 15 Temmuz'un yaprağında yazılı. Erdoğan'dan kurtulmak için, bir tek onun değil, Türkiye'nin üzerine ölüm yağdırdılar hatırlayın...

Olmadı!

15 Temmuz'da yapamadıklarını 16 Nisan'a havale ettiler!

Türkiye'deki dostlarıyla bir olan ülkeler, "HAYIR"ın Erdoğan'ın sonu olması için, karanlıkta yol bulmaya çalıştı. Her sözleri öfke doluydu, her adımları kötülüğe yürüdü, kin ve nefret duygusu ile bir bütün oldular... Ama olmadı!

51.4'ün enkazı altında kaldı hepsi... 

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin  (AKPM) Türkiye'yi siyasi denetime alma kararı, bunların gerçekleşmeyen düşlerinin intikamından başka bir şey değil. 

Türkiye, adeta kara ülkelerce kuşatılmış durumda. 

Avrupa'da hüküm süren FETÖ/PKK/HDP ve onların destekçileri, kuralsız ve karanlık bir savaş veriyor ülkemize karşı. 

Televizyon ekranlarında, gazete kağıdında, Fransa'daki alçağı aratmayan sırıtkan tipler vazgeçmeyecek biliyorum. Sabah akşam milletin aklını başından almaya çalışıyorlar görüyorum. Düşüncelerimizi gam ve endişeyle doldurmaya azmetmişler farkındayım. 

AKPM'nin kararına Can simidi gibi sarılan kaçıklar, alınan kararı fetih coşkusu ile yaşayan Fatihler, kalemini namertçe kullanan Nişantaşı yalancıları... hepsinin yaptıkları gün gibi ortada... Ben ve siz, yani hepimiz her şeyi ibretle izliyoruz. 

Türkiye'nin cellatlarına karşı, bize bir olmak düşer, bize birlik olmak düşer.

Hep birlikte Türkiye olmaktır bize düşen!

Ne yaparlarsa yapsınlar!

Yılmak yok!

15 Temmuz direnişimiz bunlara yeter!

Tutkalla birleşmiş gönüller bir kez daha başarabilir, başaracaktır...

Hiçbir şey yapmasak bile.. 

Onurlu duruşumuzla, sadece AKPM'nin değil, dünyanın dikkatini çekeriz. 

Yetmez mi?

Twitter:

Facebook:

Instagram: