BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Ekranda böyle kavga görülmedi

CNN Türk ekranlarında kavga çıktı, Ahmet Hakan reklam arasına gitti!

Abone ol

Gazeteci Barış Yarkadaş ile SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı arasında sert tartışma yaşandı. Yarkadaş, CHP'deki kaset iddialarıyla ilgili Kılıçdaroğlu yönetiminin zan altında bırakıldığını söyleyince, Bayrakçı'dan itiraz sesleri yükseldi.

Bu iddiaların kendisine ait olmadığını söyleyen Bayrakçı, hızını alamayınca canlı yayında önce tehditler savurdu ardından da ayağa kalkarak Yarkadaş'ın üzerine yürüdü!

12 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği Tarafsız Bölge'de, dün akşam neredeyse kavga çıkıyordu! Canlı yayında CHP'nin aldığı oy oranları ve seçim sonuçlarını değerlendiren SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı, Kılıçdaroğlu yönetimini değerlendirirken söylediği sözler tartışma yarattı.

YARKADAŞ'IN SÖZLERİ TARTIŞMA ÇIKARDI

Bayrakçı'nın, CHP'de lider değişikliğiyle ilgili söylediklerinin bugünkü yönetimi suçlama anlamı taşıdığını söyleyen Yarkadaş, bu iddiaların sürekli dile getirildiğini söyledi. Bu sözlere hemen yanıbaşında bulunan Bayrakçı'dan itiraz yükseldi. Yarkadaş'ı kendisini söylemediği sözler üzerinden eleştirdiğini ve zan altında bıraktığını iddia eden Bayrakçı, hızını alamayınca olanlar oldu. Önce tehditler savuran Bayrakçı, daha sonra hızla ayağa kalkarak canlı yayında gazeteci Yarkadaş'ın üzerine yürüdü.



AHMET HAKAN TWİTTER'DA KAVGANIN GEYİĞİNİ YAPTI!

Hakan programdan sonra Twitter'da o anların geyğini yapmaktan kendini alıkoyamadı. Hürriyet yazarı canlı yayındaki o kavgayı televizyon tarihimizdeki favoriler kavgalar arasına soktu.

İşte Ahmet Hakan'ın o tweet'leri:

programda çıkan sert tartışma üzerine annem aradı, "iyi ki müdahale etmedin, arada sen kaynardın" dedi.

bu akşam bizim programda çıkan kavga, sanırım türk televizyon tarihinde haklı yerini aldı. ama dördüncü olarak. ilk 3 geliyor.

medyum memiş'in keto'ya yumruğu çakması, doğu perinçek ertuğrul kürkçü puşt kavgası ve hande ile sevda'nın "ne dedin sen çat" vakası...

bir ara "uçan sabri olayı"nda esra ceyhan'ın koyduğu tavrı koyayım dedim, "hakan bey ne yapıyorsunuz?" falan. sonra vazgeçtim.