BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85
HABER /  GÜNCEL

Ekranda böyle kavga görülmedi

Beyaz TV'de dün akşam konuklar birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu!

Abone ol
Beyaz TV'de dün gece yayınlanan Yüksek Gerilim programında Mehmet Faraç ve Serdar Arseven birbirlerine adeta küfürler yağdırdı. Arseven'in CHP'ye yönelik sözlerine tepki gösteren Faraç, "köpek" hakaretiyle tansiyon tavan yaparken, konuklar birbirinin üzerine yürüdü"

Faruk Mangırcı'nın sunduğu MHP Ankara Milletvekili Adayı Özcan Yeniçeri, Aydınlık Gazetesi yazarı Mehmet Faraç ve Akit Gazetesi yazarı Serdar Arseven'in katıldığı programda tansiyon hayli yükseldi.

Gazeteci Serdar Arseven'in "düzgün bir insan CHP'ye oy vermez, CHP'liler darbecidir" demesi üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı. Arseven'in 'kudurma lan' diyen Faraç'a "köpek" demesi ise adeta fitili ateşledi.

Sinirlenen Mehmet Faraç, Arseven'in üzerine yürürken canlı yayında alışık olunmayan sözler sarf etti.

"Asıl AKP'darbeci, sen CHP'yi eleştiremezsin, senin CHP'yi eleştirmen için 1000 kitap okuman lazım", diyen Faraç canlı yayında "köpek oğlu köpek, şerefsiz" gibi izleyicileri şoke eden sözler söyledi.


Programın moderatörü Faruk Mangırcı ise bu tartışmanın üzerine çareyi reklam arasına gitmekte buldu.

SERDAR ARSEVEN PROGRAMI TERK ETTİ

Reklamlar bittiğinde moderatör Faruk Mangırcı, gazeteci Serdar Arseven'in stüdyoyu terk ettiğini bildirirken, Mehmet Faraç ise sarf ettiği sert sözlerden dolayı ekran başındakilerden özür diledi.