BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  SEÇİM

Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepki yağdı!

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun darbe çağrısı yapan ve aşırı milliyetçi yayınlarıyla bilinen Türk Solu dergisiyle poz vermesine tepki yağdı

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, dün yaptığı Beyoğlu ziyaretinde eline tutuşturulan 'Türk Solu' dergisiyle poz vermesi Twitter'ı karıştırdı.

DARBE ÇAĞRISI YAPTILAR

Aşırı milliyetçi yayınlarıyla tepki çeken Türk Solu dergisi, daha önce "Ordu Göreve", "Dayan Saddam, Dayan Irak", "Kürtlerden Alışveriş Yapmayın" gibi kapaklarla çıkmıştı. Türk Solu'nun 2011 yılının Kasım ayında Atatürk büstü önündeki PKK'lı cesetlerini kapağına taşıyarak "İşte Özlenen Fotoğraf" diye yazması ise hâlâ hafızalardaki yerine koruyor.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI

Deginin son sayısının kapağında ise, Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat imzalı "Ekmeleddin’e Neden Evet?" başlıklı bir yazı var. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, bu dergiyle poz vermesi, kısa sürede Twitter'da günün en çok konuşulan konusu haline geldi. Fotoğraf yoğun tepki çekerken, birçok kişi ise, danışmanlarının İhsanoğlu'nu uyarmamasına sert tepki gösterdi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PAYLAŞTI

Ulusal Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Solu dergisi sorumlu yazıişleri müdürü Özgür Erdem, İhsanoğlu'nun fotoğrafını, "Ekmel Bey'in bugünkü Gezi Parkı ve İstiklal Caddesi ziyareti. Kendisine Türk Solu'nun son sayısını hediye ettik" notuyla Twitter hesabından paylaştı.

İşte o tweet:

adsiz.20140707011624.jpg