BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,99
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Ekmeleddin İhsanoğlu Erdoğan'a oy verecek mi?

2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakip olan Ekmeleddin İhsanoğlu, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Ekmeleddin İhsanoğlu eski rakib Erdoğan'a mı oy verecek?

Abone ol

Ekmeleddin İhsanoğlu, 2014 senesindeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi olan Erdoğan'a oy verip vermeyeceğini açıkladı.

2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP’nin ortak adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkmıştı. Yarışı kaybeden İhsanoğlu daha sonra MHP’den gelen teklifi kabul ederek, siyaset yolculuğunu “MHP İstanbul Milletvekili” olarak sürdürme kararı almıştı.

24 HAZİRAN’DA OYUNU KİME VERECEK: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı aday olan MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 24 Haziran günü hangi adaya oy vereceği merak konusu oldu.

MHP İstanbul Milletvekili İhsanoğlu’na "partisinin adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verip, vermeyeceği" sorusu soruldu.

“PARTİ HANGİ TERCİHİ YAPIYORSA ONA BEN KATILIYORUM”

Ekmeleddin İhsanoğlu şöyle yanıt verdi: “Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra bu konularda konuşmama kararı almış idim. Partiye davet edildim. Partiye katıldım, partinin milletvekili olarak parti disiplinine uymaktayım. O bakımdan, burada parti hangi tercihi yapıyorsa, ona ben katılıyorum.”

İHSANOĞLU YÜZDE 38,44 ORANINDA OY ALMIŞTI

Ekmeleddin İhsanoğlu 2014 Genel Seçimlerinde Erdoğan ve Selahattin Demirtaş'a rakip olmuş ve  yüzde 38,44 oranında oy almıştı.

Bomba anket! İşte erken seçim isteyenlerin oranı

İşte cumhurbaşkanı adayları! Erken seçimde bomba isimler var...