BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Ekmeğin öyküsünü yazdılar!

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu'nun çıkardığı Ekmek Dergisi ilk sayısıyla okuyucularıyla buluştu. Dünya standartlarında önemli bir çalışma olan dergi, sektör içinde önemli bir iletişim aracı olacak.

Abone ol

Ekmeğin öyküsünün yer aldığı Ekmek Dergisi, ilk sayısıyla okucusuyla buluştu. Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu'nun 2 ayda bir yayınlayacağı dergide, sektörün önemli sorunları masaya yatırılacak.

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonunun resmi yayın organı olan Ekmek Dergisi, ilk sayısı ile yayın hayatına başladı.

Derginin Editörü Rabia Türk, derginin 2 ayda bir yayınlanacağını söyleyerek, derginin sektör için önemli bir iletişim aracı olacağını söyledi. Damos Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri'nin koordinasyonunda yayın hayatını sürdüren derginin, sektörün önemli sorunlarına ışık tutacağını belirten Türk, dergide sektöre ilişkin bilimsel makalelerin, tarihi bilgilerin ve sektörün makine parkına ilişkin teknolojik bilgilerinde yer alacağını söyledi. 

KAVUNCU'DAN BAŞYAZI

Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu’nun başyazısı ile okuyucularına ulaşan Ekmek Dergisi’nde, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri de sektöre ilişkin bilimsel konulara yönelik yazıları ile okurlarına sesleniyor.

Ekmek üreticisi, fırıncı esnafı ve unlu mamul üreticilerinin hikayelerinin yer aldığı Ekmek Dergisi sektörel bir dergiden çok daha fazlasını ihtiva ediyor. Dergi de ekranların yemek programı yüzlerinin yanı sıra, siyasette, bürokraside yer alan sektörden isimlerle röportajlara da yer veriliyor.