BIST 9.462
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.498,31
GÜNCEL

Eker'den duygusal Diyarbakır mektubu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehdi Eker'in Diyarbakırlı hemşehrilerine yazdığı mektup...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehdi Eker'in Diyarbakırlı hemşehrilerine mektup yazdı.

"Sevgili Hemşehrim;Sana bu diyarın, Diyarbekir’in bir evladı olarak sesleniyorum . Tıpkı senin gibi ben de ekmeğimi burada bölüştüm, tas tas suyunu içtim bu şehrin. Hayatı burada öğrendim, güneşinde ısındım, rüzgarında serinlendim.

Değerli hemşehrim;Tarihin yazıldığı bu kadim şehir bugün içinde bulunduğu durumu hiç haketmedi, önüne engeller kondu; yakıldı, yıkıldı. Maalesef gözyaşları döktü, gönlü kırıldı. Ama artık vakit geldi; şimdi vakit Diyarbekir vakti. Bizim sevdamız, bizim diyarımızdır diyerek hizmet için buradayım. Yarım kalanı tamamlamak yenilerini yapmak için buradayım. Tıpkı komşu illerimiz Malatya gibi Urfa gibi Elazığ gibi Gaziantep gibi. Bu kenti ayağa kaldırmak için buradayım. Çocuklarımıza barış dolu, huzur dolu bir gelecek bırakmak için buradayım, gönüller yapmak için buradayım.

Biz yine her zamanki gibi birlik beraberlik kardeşlik diyoruz, yıkmayı değil, ama yapmayı biliyoruz!

Haydi bir olalım, birlik olalım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurun Reisliğini, AK Partimize de meclisin çoğunluğunu verelim. Verelim ki Türkiye'nin önü açılsın, Diyarbekir’in önü açılsın, zincirler kırılsın.

Haydi hemşerim kıymetini bilenlere teslim et Diyarbekir’in kaderini.Sevgili hemşerim; yeter ki sen iste, senin desteğinle inşallah ben yapacağım çünkü; hizmet Diyarbakır'ın da hakkı! Saygılarımla."

Sitene Ekle