BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.498,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ehliyetine el konulan kız kaza yaptı: 2 ölü!

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 genç kız hayatını kaybetti.

Abone ol

Kazada arkadaşı ile birlikte can veren sürücünün ehliyetine bir süre önce alkollü araç kullanmak suçundan el konulduğu belirlendi.

Palmiye ağacına çarparak hurdaya dönen otomobilin içindeki boş içki şişesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre kaza gece saat 03.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın Güzelyalı semti yakınlarında meydana geldi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik sınıfında okuyan Tuğçe Süt(20) kendisine ait 35 AN 0197 plakalı otomobili ile Balçova'dan Konak yönüne doğru giderken, bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç savrularak yol ortasındaki refüjde bulunan palmiye ağacına çarptı. Kazada sürücü koltuğunda oturan Tuğçe Süt ağır yaralanırken, arkadaşı Pınar Sinem Karabolat(21) ise araçta sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Tuğçe Süt'e müdahale ederken, sıkıştığı yerden AKS 110 ekipleri tarafından kurtarılan Pınar Sinem Karabolat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Tuğçe Süt ise olay yerine gelen ambulans ile 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülürken yolda can verdi.

Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrenim gören Tuğçe Süt ile Pınar Sinem Karabolat'ın aynı bölümde okudukları öğrenilirken, polis tarafından otomobil içerisinde yapılan incelemede araç içinde bir adet içki şişesi bulundu. Yapılan araştırmada ise sürücü Tuğçe Süt'ün alkollü araç kullanmak suçundan dolayı ehliyetine 6 ay süre ile el konduğu ve ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçtiği belirlendi.