BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sonuçları sınav sorgu paneli-MTSAS MEB

Ehliyet sonuçları açıklanıyor geri sayım başladı. 14 Mayıs ehliyet sınav sonuçları MEB sonuç sayfasında açıklanıyor son gün 28 Mayıs Cumartesi. Ehliyet sonuçları MTSAS sonuc sayfasında T.C numarası ile sorgulanack internethaber'de.

Abone ol

Ehliyet sınav sonuçları açıklanıyor son gün 28 Mayıs. Ehliyet sınav sonuçlarını en geç 15 gün içinde açıklayan MEB,14 Mayıs ehliyet sınav sonuçlarını da en geç 28 Mayıs Cumartesi gününe kadar açıklaması bekleniyor. Ehliyet sonuçları adaylara posta ile gönderilmeyecek. Adaylar 14 Mayıs ehliyet sonuçlarını meb.gov.tr/sonuc ekranından T.C şifresi ile sorgulayacak. Sizde en hızlı şekilde ehliyet sonuçlarınızı internethaber'den öğrenebilirsiniz.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI MEB 14 MAYIS SINAV SONUCU

Peki ehliyet sonuçları nasıl öğrenecek. Ehliyet sonuçları MEB'in MTSAS sayfasından ehliyet sınav sonucu sorgu ekranından T.C ile kolayca öğrenilebilecek. Dileyenler ise kayıtlı olduğu sürücü kursundan sonuçlarını öğrenebilir.

EHLİYET SONUÇLARI 14 MAYIS MTSAS SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.