BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sonuçları 8 ekim MEB sınav sorgu sayfası

Ehliyet sonuçları açıklanıyor MEB sonuç sayfası için son 2 gün. 8 ekim ehliyet sonuçlarının en geç 21 Ekim Cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor. MEB ehliyet sonuç sayfası internethaber'de olacak.

Abone ol

Ehliyet sonuçları açıklanıyor MEB 8 Ekim sonuç sayfası için kritik bekleyiş başladı. Daha önceki ehliyet sınav sonuçlarını 10 gün içinde açıklayan MEB'in 8 ekim ehliyet sınav sonuç sayfasını da yarın yani 21 Ekim Cuma günü erişime açması bekleniyor. Ehliyet sınav sonuçları MEB-MTASAS sınav sonuç sayfası ile aynı anda internethaber'de olacak.

Ehliyet sonuç bilgis adayların evine posta ile gönderilmeyecek. Ehliyet sonuçları MEB-MTSAS sınav sonuç sorgu ekranında online olarak sorgulanacak.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI MEB SONUÇ SAYFASI

8 Ekim 2016 günü yapılan ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? En az 70 puan alan adaylar, sürücü belgesi almaya bir adım daha yaklaşacak. Bu adımı geçen sürücü adayları ehliyet sınavı için direksiyon sınavına girecekler. Peki adayların sabırsızlıkla beklediği ehliyet sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Stajyer sürücü adayları, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursiyerleri Sınavı'na (MTSKS-5) 8 Ekim saat 11.00'de girdi. Adaylar, ehliyet sınav sonuçlarını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

8 EKİM EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

18 yaşını doldurmuş her bireyin almaya hak kazandığı Sürücü Belgesi için düzenlenen ehliyet sınavı 8 Ekim'de tamamlandı. En son 27 Ağustos'ta yapılan Ehliyet sınavının sonuçları sınavdan 11 gün sonra açıklanmıştı. 08 ekim'de gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 18-19 Ekim tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Yapılacak herhangi bir resmi açıklamayı haberimizde sizlere sunacağız.