BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav soru cevapları 20 Ekim çöz ve değerlendir

Ehliyet sınav soru cevapları açıklamdı mı sorusu 20 Ekim'de sınava giren adayların gündeminde. MEB tarafından 4.sü yapılan MTSAS-4 ehliyet sınav soru cevaplarının buhafta 3 gün içinde açıklanması bekleniyor. Kitapçık türüne göre ehliyet sınav soru cevapları çözme ve değerlendirme işlemi haberimizde olacak.

Abone ol

Ehliyet sınav soru cevapları açıklandı mı sorusu 20 Ekim'de sınava giren adayların gündeminde. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından organize edilen ehliyet sınavlarının, bu yıl yapılması planlanan dördüncüsü tamamlandı. Ehliyet sınav soru cevaplarının bu haftaiçinde 24 Ekim Çarşamba gününe kadar açıklanması bekleniyor. Peki, Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI: Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 2018/MTSKS-4, 20 Ekim 2018'de saat 14.00'te yapıldı. İlk yardım, trafik adabı, trafik ve çevre, araç tekniği dersleri olmak üzere 50 sorudan oluşan sınav, 2 saat sürdü. Sınava ait soru ve cevaplar henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden okuyabilirsiniz.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI: Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 2018/MTSKS-4 sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil. Ancak birkaç hafta içinde açıklanacağı tahmin ediliyor. Konu hakkında bir açıklama olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

SINAVDAN GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN GEREKİR: Ehliyet sınavı 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. Her bir sorunun değeri, 2 puandır. Diğer sınavlarda olduğu gibi adayların vereceği dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmez. Sınava geçmiş yıllarda çıkan sorulara bakılarak çalışma yapılabilir. Sınavda başarılı olanlar direksiyon sınavına girmeye hak kazanır. Direksiyon sınavında da en az 70 puan alan adaylar başarılı sayılırlar ve stajyer ehliyet almaya hak kazanırlar.