BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav sonucu açıklandı mı MEB sorguya bakın

7 Ekim ehliyet sinav sonuclari açıklandı mı meb.gov.tr sorgu ekranı. 19 Ekim tarihinde açıklanacağı açıklanan 7 ekim ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Ehliyet sınav sonuçları bugün her an açıklanabilir. Ehliyet sınav sonuçları internethaber'de.

Abone ol

Ehliyet sınav sonuçlarının 19 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyordu fakat henüz açıklanmadı. MEB tarafından henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı fakat 7 ekim ehliyet sınav sonuçları bugün her an açıklanabilir.

7 Ekim ehliyet sınavına giren adaylar heyecanla sınav sonuçları bekliyor. MEB akademik takvime baktığımız zaman ehliyet sınav sonuçları dün 18:00'e kadar açıklanacaktı fakat henüz bir açıklama gelmedi.

ADAYLAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

Ehliyet sınav sonuçlarını bekleyen adaylar sosyal medya hesaplarından deyim yerindeyse isyan etti. Binlerce adayın beklediği 7 ekim ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de öğrenebilirsiniz.

MEB'DEN BİR AÇIKLAMA YOK

meb.gov.tr sitesine girdiğimiz zaman en son açıklanan sınavın Tarihi Destekleme Eğitim Sınavı olduğunu görüyoruz. MEB'in resmi twitter adresine baktığımız zaman da konuyla ilgili herhangi bir gelişme yok. Fakat 7 ekim ehliyet sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.