BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav sonucu 7 ekim neden açıklanmadı Twitter sallanıyor

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı ne zaman açıklanacak? Binlerce aday meb.gov.tr takvimine baktığı zaman ehliyet sınav sonucunun 19 Ekim'de açıklanacağını gördü fakat ehliyet sınav sonucu henüz açıklanmadı. Peki ehliyet sınav sonucu neden açıklanmıyor?

Abone ol

Binlerce aday merakla ehliyet sınav sonucunu merak ediyor fakat ehliyet sınav sonucu henüz açıklanmadı. Dün açıklanması beklenen ehliyet sınav sonucu bugün her an açıklanabilir. Ehliyet sınav sonucunu internethaber ve meb.gov.tr'den öğrenebilirsiniz.

7 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Binlerce sürücü adayını yakından ilgilendiren MTSKS 4 sınav sonuçlarının bugün içerisinde açıklanması bekleniyor. Bakanlık sonuçları meb.gov.tr adresi üzerinden açıklayacak. Ayrıca E-Devlet şifresi ile ehliyet sınavı sonuçları öğrenilebilecek.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI

Ehliyet sınav sonucunu 19 Ekim'de öğreneceğini düşünen adaylar dün merakla bekledi ama ehliyet sınav sonucu açıklanmadı. Ehliyet sınav sonucunun neden açıklanmadığına dair MEB'den henüz bir bilgi yok. MEB'in resmi Twitter hesabına baktığımız zaman da ehliyet sınav sonuçlarıyla ilgili bir detay göremiyoruz.

ADAYLAR İSYANDA

Sosyal medyada adaylar ehliyet sınav sonucunun ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ehliyet sınav sonucu 19 Ekim'de açıklanacaktı fakat henüz açıklanmadı. 7 ekim sonuçlarının bugün 18:00'e kadar açıklanması bekleniyor.