BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  GÜNCEL

Ehliyet sınav sonuçları 23 Aralık sorgu ekranı ne zaman açıklanacak

Ehliyet sınav sonucu 23 Aralık 2017 sonuçlar ne zaman açıklanacak? Ehliyet almak isteyen adayların girdiği yazılı sınav sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. 23 Aralık ehliyet sınav sonuçları internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın gireceği yılın son sınavı ehliyet için geri sayım başladı. Bugün yapılacak ehliyet sınavı sonuçları ne zaman belli olacak merak ediliyor. Ehliyet sınav sonucuna gelin yakından bakalım.

Ehliyet almak isteyen adaylar hem yazılı hem de sözlü sınava giriyor. Ehliyet sınavına giren adaylar sınavların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ehliyet ile ilgili MEB akademik takvimine baktığımız zaman sınavın ne zaman açıklanacağını görüyoruz. 23 aralık'ta yapılan ehliyet sınav sonuçları 4 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak.

EHLİYET SINAV SONUCU SORGU EKRANI: 4 Ocak tarihinde açıklanacak olan ehliyet sınav sonuçları MEB'in sitesinden açıklanacak. MEB sitesinden açıklanacak olan ehliyet sınav sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN? Yazılı sınavdan 70 ve üstü alan adaylar direksiyon sınavına girebilecek. 4 Ocak'ta açıklanacak olan sonuçlardan sonra en genç iki hafta içinde direksiyon sınavı yapılacak.