BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.422,92
HABER /  MEDYA

Ege'nin Hamsisi final mi yapıyor TRT'1'den flaş karar

TRT 1, pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi 'Ege'nin Hamsisi' için final kararı aldı. Peki Ege'nin Hamsisi neden bitiyor? Ege'nin Hamsisi'nin son bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte sevilen diziye dair merak edilenler...

Abone ol

Yeni sezonda Vuslat ve Halka gibi iddialı dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan TRT 1, ratinglerde istediği başarıyı elde edemeyen dizilerinin de fişini çekiyor. Son olarak pazartesi akşamları seyirciyle buluşan 'Ege'nin Hamsisi' dizisi için final kararı alındı.

 İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, Uraz Kaygılaroğlu, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu, Durul Bazan ve Bestemsu Özdemir gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi, her ne kadar yaz sezonunun en çok izlenen projeleri arasında yer alsa da final yapmaktan kurtulamadı.

Son Bölüm 3 Aralıkta Ekrana Gelecek: Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin eğlenceli hikâyesini ekrana taşıyan Köprü Film imzalı komedi dizisi, 23. bölümde ekrana veda edecek. 'Ege'nin Hamsisi'nin 19. bölümü, 3 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

TRT'nin yeni yıl itibariyle pazartesi akşamları 'Vuslat' adlı yeni dizisini yayınlamayı planladığı konuşuluyor. Ege'nin Hamsisi, 12 Kasım Pazartesi tarihli bölümünde Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi rakiplerinin gerisinde kalarak totalde 13, AB'de ise dokuzuncu sırada yer almıştı.

TRT 1'den Ege'nin Hamsisi'ne Vuslat şokuTRT 1'den Ege'nin Hamsisi'ne Vuslat şokuTRT 1'den Ege'nin Hamsisi'ne Vuslat şokuTRT 1'den Ege'nin Hamsisi'ne Vuslat şokuHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ege'nin Hamsisi Konusu: Sığacıklı Melahat, eşini kaybettikten sonra oğlu Deniz ve kızı Derya’yı büyütmek için Ege mutfağına özgü yemekleriyle meşhur olan ‘Enginar Kalbi’ restoranını açmıştır. Kısa sürede de hem kasabanın hem de bölgeye gelen turistlerin gözdesi olmuştur.

Yeni hedefi karşı dükkanı da tutup işleri büyütmektir. Oğlu Deniz askerden dönünce hasreti sona erecek, işleri büyütecek ve mutlu mesut yaşayıp gideceklerdir. Kasabalıyla Deniz’in askerden dönüşünü kutlarken, Rize’nin yaylasında da Şevket, kızı Zeynep üniversiteden mezun olduğu için bir şenlik düzenlemiştir.

Artık kızı, oğlu ve ablasıyla Rize’de mutlu mesut yaşayacaktır. Ege’de zeybek, Rize’de horon sesleri yükselirken; hayat Melahat ve Şevket’in planlarını altüst eder.