BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Egemen Bağış'tan CHP'ye şok sözler!

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış CHP'lileri çok kızdıracak sözler söyledi...

Abone ol

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaretinin ardından, ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Bağış, Bayrampaşa'nın Türkiye'nin Balkanlar'a, Avrupa'ya açılan önemli bir ilçesi olduğunu, Bayrampaşa'nın Avrupa'nın, dünyanın bütün zenginliklerini içerisinde barındırdığını söyledi.

Türkiye'nin bugün farklı bir noktaya geldiğini belirten Bağış, ''Atila başkanım, (Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner) sabahlara kadar milletle birlikte, milletin derdiyle dertleniyorlar, milletin kederini paylaşarak azaltıyorlar, mutluluğunu paylaşarak çoğaltıyorlar. Şimdi muhalefet de, meyhanelerde sabahladığını genel başkanın ağzından itiraf ediyor. Allah korusun, iktidara gelseler Bakanlar Kurulu'nu meyhanelerde toplayacaklar'' dedi.

Türkiye'nin önünün açık olduğunu söyleyen Bağış, ''Türkiye kararlı, bilinçli bir gençlikle, iyi bir eğitimle, doğru yönetimle, 2023 yılına gelmeden Atatürk'ün hayallerini gerçekleştirmiş ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmış, dünyanın güçlü 10 ülkesinden biri olacaktır. Yeter ki kendi içimize fitnenin, nifakın girmesine izin vermeyelim. Türkiye'de bulanık suda balık avlamaya alışmış zihniyetlerin Türkiye'nin içine girdiği bu şeffaf saygın dönemden rahatsız olduklarını görüyoruz. Kardeşi kardeşe kırdırabilmek için bir takım çabalar içine girdiklerine şahit oluyoruz ama biz inadına demokrasi, inadına şeffaflık, inadına kardeşlik diyerek bütün bu fitne oyunlarını bozma noktasında da Allah'ın izniyle kararlıyız'' şeklinde konuştu.