BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Egehan Bağış'tan Trump'a vize tepkisi

Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış'ın oğlu Egehan Bağış'ın Trump'ın vize yasağını eleştirdiği makalesi Jordan Times'ta yayınlandı. Bağış, vize yasağının Amerikan yaşamını tehlikeye attığını yazdı.

Abone ol

Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış'ın lise son sınıf öğrencisi oğlu Egehan Bağış'ın ABD Başkanı Donald Trump'ın tepkilere neden olan vize yasağını eleştirdiği makalesi Jordan Times'ta yayınlandı. 

Egemen Bağış'ın kişisel twitter hesabından duyurduğu yazıda Egehan Bağış, Müslüman ülkelerde tepkilerine neden olan vize yasağını eleştirdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Amerikan halkının korkuları üzerinden masum bir kesimi cezalandırdığını yazan Bağış, yasağın Amerikan yaşamını tehlikeye attığını savundu. Amerika ve Avrupa'da meydana gelen terör olayları üzerinden Müslümanlar'a yönelik başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika'da da karalama kampanyası başlatıldığını kaydeden Bağış, terör korkusunun da son Amerikan seçimlerinde önemli bir propaganda aracı olarak kullanıldığına işaret etti.