BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MAGAZİN

Efsaneleri Saba Tümer buluşturdu

Türk sinemasının unutulmaz isimler Show TV'de yayınlanan "Saba Tümer İle Bugün" programında biraraya geldi

Abone ol

Show TV'de yayınlanan "Saba Tümer İle Bugün", dev isimleri ağırlamaya devam ediyor. Programın konukları arasında Türk sinemasının unutulmaz isimleri Banu Alkan, Oya Aydoğan ve Ahu Tuğba bir araya geldi.

Oya Aydoğan ve Banu Alkan'ın aralarındaki gerginlik her ne kadar ön plana çıksa da eski dostlar program sonunda öpüşerek barıştı.

GERGİN DAKİKALAR YAŞANDI

Saba Tümer'in birbirinizi seviyor musunuz sorusuna; Oya Aydoğan: Banu beni sevmediği için bende Banu'yu sevmiyorum, ondan öle bir elektirik alamıyorum dedi. Banu Alkan ise "Ben seviyorum ya da sevmiyorum diye bir yorum yapmıyorum" dedi..Banu Alkan ile senelerdir görüşmediklerini söyleyen Oya Aydoğan Ahu Tuğba'yla bir sorununun olmadığını ve görüştüklerini söyledi

Kimin iyi oyuncu olduğu konusunda Oya Aydoğan "Banu tek tip oyuncudur, en iyi oyuncu benim" derken Banu "Türkiye'de 2 efsane vardır, sarışın olan benim esmer olan Türkan Şoray'dır" dedi.. Banu Alkan "İyi bir oyuncu olmasam bile herkesten farklı bir noktadayım, Oya'nın sinemaya gidip hiçbir filmini izlemedim" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Program sırasında eski eşi Murat Taşdelen'le olan görüntülerini izleyen Banu Alkan, duygusal anlar yaşadı. Murat Taşdelen'in kendisine attığı tokat sahnesini gören Banu Alkan; "13 yıllık aynı yastığa baş koyduk. Böyle olmamalıydı" diyerek ağladı.

BANU ALKAN; "GELİNLİK ELİMDE KALDI"

4 sene önce bir canlı yayında sevgilisi Murat Taşdemir'den yediği tokat yüzünden ilişkisini bitirdiğini anlatan Banu Alkan, 8 gün evine kapanıp ağladığını anlattı. Banu Alkan; "Hiç bir zaman unutamayacağım aşkı, o tokat yüzünden kolay unuttum. Ben ıonu şöhret yaptım, bazı programcılar onu iyice şımarttı, bebek sahibi olmaya karar vermiştik, gelinlik elimde kaldı" dedi.

Bu açıklamalara karşılık rejiyi arayan Murat Taşdemir; "Halen evli olduğum için yayına bağlanamıyor, kendisine sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi. Bunu Banu Alkan'a Saba Tümer iletti..

Bu mesaj karşısında tekrar ağlamaya başlayan Banu Alkan'ı ezeli rakibi Oya Aydoğan "kıyamam ben ona, onun değerini bilecek birisini bulacağına inanıyorum" dedi. İkili öpüşüp, yıllardır süren küslüğü geride bıraktı..