BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Efsane uygulama geri döndü

İnternet dünyasına yeni yeni adım attığımız dönemlerde evlerden yükselen “uh oh” sesini hatırlıyor musunuz? Birinden mesaj gelmesiyle bağdaşan bu ses hayatımıza dönüş yapıyor…

Abone ol

Mesajlaşma uygulamalarının ilklerinden olarak nitelendirebileceğimiz ICQ yeni versiyonu ile hayatımıza yeniden girmeye hazırlanıyor.

Sadece bilgisayarlarda değil mobil uygulama olarak da iddialı ve hızlı bir giriş yapmayı planlayan Mail.ru grubu geliştirdikleri yeni ICQ sistemi ile artık hem mesajlaşmanızı hem görüntülü ve sesli görüşmenizi hem de hem de grup sohbetleri yapmanızı mümkün kılıyor.

Mail.ru’dan gelen açıklama ile eski ICQ numaranızla da giriş yapabileceğiniz yeni sisteme kaldığınız yerden devam edebileceğiniz gibi eğer siz de benim gibi “üzerinden kaç sene geçti kimbilir neydi ICQ numaram” diyorsanız cep telefonunuza indirdiğiniz ICQ uygulamasına telefon numaranızı yazarak giriş yapmanız mümkün.

Günümüz uygulamalarından biraz farklı bir sistemi olan ICQ sizden hiçbir kullanıcı adı ve şifre istememesi de göze ilk çarpan detaylardan biri oluyor. Android, IOS ve Windows Phone için geliştirilen yeni ICQ uygulaması aynı diğer mesajlaşma uygulamalarındaki gibi size ücretsiz mesajlaşma imkanı sunarken oldukça iddialı bir şekilde grup konuşmalarında aynı anda 200 kişiye kadar iletişimi mümkün kılıyor.

Tamamen Türkçe olan ICQ uygulamasını Android, IOS ve Windows Phone’unuza indirmek buraya tıklamanız yeterli.